23948sdkhjf

Aluments nye altaner får succesfuld debut

| Medlemsnyhed | Indrykket af Alumentdk

Alument lancerede en ny altanbund i stål i marts. Nu er de første altaner kommet op i Gladsaxe, hvor de lette stålbunde sikrer en let og hurtig montage

.Trods Coronakrisen har beboerne på Kong Hans Allé 14-20 noget at se frem til denne sommer. For første gang i 70 år kan beboerne på førstesal nemlig nyde solskinnet på deres egen altan. Det er det landsdækkende altanfirma Alument, som står bag de 18 nye altaner på førstesal. Altanbunden er i stål, og det giver en let og hurtig montage, som samtidig er billigere end den gængse betonløsning.

-        Stålet er meget lettere end beton. Det betyder, at vi kan montere en stor altan til hver lejlighed uden at udsætte facaden for overbelastning, fortæller distriktschef i Alument Erhverv Øst Michael Jensen.

Vandt opgaven i licitation

Alument vandt opgaven på Kong Hans Allé i skarp konkurrence med landets andre store altanfirmaer. Inden montagen har Alument sat stållister med en t-form på facaden, som er specialdesignet til altanerne. Derudover hjælper en stålstang med at holde altanen og fordele trykket.

-        Den lette stålbund betyder, at vi ikke skal sætte søjler på jorden. Altanerne svæver på facaden og tager ikke plads i haverne nedenunder. Det giver en meget bedre løsning for beboerne. Samtidig får lejlighederne på førstesal mere dagslys, da vinduet ud mod haven er blevet erstattet af en dør og et vindue, siger Michael Jensen.

CE mærket fra top til bund

Aluments nye stålbunde er CE mærket, så hele altanløsningen har den eftertragtede europæiske garantimærkning.

-        Vi tilbyder en komplet CE mærkning på hele altanen fra top til bund. Det er vigtigt for os, at vi kan give vores kunder den sikkerhed. På samme måde har vi også meget fokus på sikkerheden i forhold til Corona. Det meste af vores arbejde foregår jo udendørs, men når vi en gang imellem skal indenfor, sørger vi for at holde afstand og spritte godt af, så både medarbejdere og kunder kan være trygge, siger Michael Jensen.

Aluments stålbunde fås med terrassebrædder i hårdt træ eller kvadratiske fliser fra Italien. De kan kombineres med et væld af forskellige typer værn og præges i stort set alle farver, så løsningen kan skræddersys til det enkelte projekt. Tag fat i Michael Jensen for flere oplysninger på mail  mj@alument.dk eller tlf. 30 80 96 10

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Alumentdk

Albuen 4B
6000 Kolding
Danmark
Alumentdk

Send til en kollega

0.141