23948sdkhjf

Køb en knallert og spar biludgifterne

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Mange i byggebranchen har ikke en personbil, fordi de kører i en firmabil til og fra deres arbejde. Til gengæld har rigtig mange i stedet for en knallert, som de kan køre rundt på i deres fritid, når de skal ud og handle eller en tur på tanken.

Det er dyrt for en almindelig husstand at købe en bil, og det er for mange ikke nødvendigt, når man har en firmabil holdende derhjemme. Til sammenligning er det dog langt billigere at anskaffe sig en knallert, både i engangsydelse for knallerten og i forhold til de løbende udgifter.

Her i denne artikel kan du læse om, hvordan du kan finde den bedste forsikring til din knallert, hvis du er en af de mange håndværkere, der foretrækker at køre rundt på en knallert i fritiden frem for at investere i en dyr bil, der aldrig kommer til at blive brugt.

Sammenlign priser
Der er rigtig mange forskellige forsikringsselskaber, der tilbyder en knallertforsikring, men der kan være meget stor prisforskel på forsikringen mellem de forskellige forsikringsselskaber. Det kan dermed have en stor betydning for din månedlige økonomi, hvilken forsikring du vælger, og det kan derfor godt betale sig at undersøge markedet.

Start derfor med at sammenligne priser mellem de forskellige forsikringsselskaber, så du kan danne dig et overblik over, hvor du kan få den billigste forsikring til din knallert.

Sammenlign indhold og vilkår
Én ting er hvor meget selve forsikringen koster, men en anden ting er, hvad du får for prisen. Ligesom der kan være stor prisforskel mellem de forskellige forsikringsselskaber, kan der også være stor forskel på, hvad du får med i forsikringen hos de enkelte selskaber, og hvor høj en selvrisiko du har.

Nogle foretrækker en lavere selvrisiko og en højere ydelse på forsikringen, mens andre foretrækker en billigere forsikring mod en højere selvrisiko. Her gælder det om at gøre op med dig selv om, hvad du vil være mest tryg ved. Er du den uheldige type, kan det være, at du med fordel kan vælge den lavere selvrisiko mod den højere forsikringspris.

Endelig er der også nogle forsikringsselskaber, der helt har fjernet selvrisikoen, og det er naturligvis også noget, som du med fordel kan overveje.

Sammenlign anmeldelser
Pris er som regel ikke alt. Især når det kommer til forsikringer, handler det i høj grad også om, hvor nemt det er at få fat på forsikringsselskabet, og om hvor nemt eller besværligt det er at få hjælp i tilfælde af, at uheldet er ude. I den forbindelse kan det være en god ide at læse om, hvilke oplevelser andre har haft med selskaberne for at vurdere, hvilket du skal vælge.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.125