23948sdkhjf

Videomøder med arkitekter er både effektive og konstruktive

| Medlemsnyhed | Indrykket af Steni Danmark A/S

Steni Danmarks A/S har benyttet de seneste måneders nedlukning af Danmark til at indarbejde et stærkt koncept indenfor online videomøder. Teamet er forskelligt fra møde til møde, men grundtanken om korte og præcise budskaber er gennemgående.

I Steni Danmark har vi været vant til at møde de projekterende arkitekter på landets tegnestuer, når vi har præsenteret vores facadeløsninger, Der skulle derfor tænkes i andre baner da vores Statsminister lukkede ned for at meste af landet og derved forhindrede os i at arbejde som vi hidtil havde gjort.

At ændre vaner og arbejdsfacon falder ikke altid indenfor rammen af hvad der der føles behageligt, men i Steni Danmark udarbejdede vi en plan for hvordan vi kunne få den bedste ud af denne nye situation. Det blev til en masse interne møder på Microsoft Teams hvor gode idéer blev vendt og drejet indtil vi har klar til at gå i luften med vores online videomøder. 

"Det kan føles en smule grænseoverskridende at sidde bag skærmen og vente på at forbindelsen oprettes til en tegnestue, men alle de møder vi hidtil har haft har været så effektive og konstruktive at konceptet vil bestå også efter Corona har forladt os" udtaler Karsten M Hansen, Countrymanager i Steni Danmark A/S. "Jeg har personligt holdt en del af denne type møder hvor jeg er blevet overbevist om at denne platform skal videreudvikles så den kan indgå af en fast del af hverdagen for vores tekniske salgskonsulenter".

Er du blevet nysgerrig efter hvordan et online videomøde fungerer for en facadeleverandør som Steni Danmark A/S så skriv til info@steni.dk.

Du kan følge Steni Danmark A/S på Instagram og LinkedIn.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Steni Danmark A/S

Galoche Alle 12
4600 Køge
Danmark
Steni Danmark A/S

Send til en kollega

0.11