23948sdkhjf

BREAKING: KT Erhvervsbyg bygger Danmarks største robotlager

| Medlemsnyhed | Indrykket af KTerhvervsbyg A/S

Største ordre til dato! Sådan lyder det fra KT Erhvervsbyg om ordren til Proshop.

Danmarks største robotlager skal allerede stå færdig til Black Friday. KT Erhvervsbyg skal derfor levere i alt 16.346 m² robotlager i totalentreprisen på bare ni måneder fra underskrift til færdig bygning. 

KT Erhvervsbyg har underskrevet kontrakt på Danmarks største robotlager. Bygherre er Proshop, som KT Erhvervsbyg også tidligere har bygget for. Det er sidste års Black Friday salg, der har initieret udvidelsesplanerne hos Proshop, der igen udvider sit robotlager i Højbjerg i den sydlige del af Aarhus. Med vækstrater på op til 29% de seneste år skal Proshop sikres de mest optimale lagerforhold.

Det nye lagerbyggeri skal leveres på rekordtid, og Black Friday er en afgørende deadline.

Det er tredje gang Proshop vælger KT Erhvervsbyg A/S som byggepartner.

”Vi har valgt KT Erhvervsbyg, fordi de gør det godt, og fordi man kan stole på dem”, siger Poul Thyregod, stifter og arbejdende bestyrelsesformand i Proshop. Han fortsætter:

”Det nye lager bliver vores ”første spadestik” til at få samfundet op at køre igen efter nedlukningen, så vi kan få sat gang i samfundshjulene. Vi tror på fremtiden og har gode vækstrater bag os. Vi var en pioner indenfor internethandel tilbage i 1996, så vi har aldrig været bange for at gå forrest. Med det nye lager tripler vi nu vores centrallager og får Danmarks største robotlager med mulighed for hele 200.000 lokationer”.

Læs hele historien om byggeriet af Danmarks største robotlager her. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
KTerhvervsbyg A/S

Ryttervangen 18
7323 Give
Danmark
KTerhvervsbyg A/S

Send til en kollega

0.11