23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En seriøs aftale om brandisolering og brandlukninger

City Group Brandsikring udfører brandsikring af byggerier i hele Danmark og har kvalitet til konkurrencedygtige priser i højsæde.

City Group Brandsikring har igennem mere end 10 år udført brandisolering, brandlukninger, og brandmaling overalt i Danmark, og på den måde har City Group skabt sig en stor viden netop på disse områder. En kombination af rigtigt materialevalg, samt montagemetoder gør at vores kunder får udført brandsikringsopgaver i den helt rigtige kvalitet, og til konkurrencedygtige priser.

City Group Brandsiking referenceliste har med tiden vokset sig større og større, det er ikke uden stolthed at vi kan præsentere den for vores kunder. Se referencelisten her. 

City Group Brandsikring har i øjeblikket mange forespørgsler på nye opgaver, og beregner også gerne priser på brandisolerings-, brandluknings-, og brandmalingsopgaver for dig. Vi sætter en ære i at behandle dine forespørgsler inden for en dag eller to, og naturligvis uden beregning.

Hos City Group Brandsikring sætter vi en ære i at være klar på pladserne, når vores kunder har brug for os. Vi går nemlig ind for “Kvalitet til tiden”. Vi ser frem til at høre fra dig.!

Følg City Group Brandsikring på LinkedIn.

City Group Brandsikring A/S
Mandal Alle 18
5500 Middelfart
Middelfart Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38628003
P nummer: 1022428493

Kontaktperson

Bjørn Nyrnberg
bn@citygroup.dk

Send til en kollega

0.063