23948sdkhjf

​Bedre indeklima til Børnehaven Troldehøj

| Medlemsnyhed | Indrykket af KT Elektric Aalborg A/S

En fuld renovering er igang af flere af Aalborg Kommunes børnehaver. Denne gang er det Børnehaven Troldehøj, der kan se frem til et bedre indeklima.


Fremover kan Børnehaven Troldehøj se frem til et langt bedre indeklima, da Aalborg Kommune har igangsat en renovering af alt deres ventilation og alle deres styringer. Ventilationsanlæggene er af ældre dato og har efterhånden behov for udskiftning, som et led i en sundere og lettere hverdag for pædagoger og børn.

Bedre luftkvalitet
Til de tre nye ventilationsanlæg, bliver der installeret en føler, der måler andele af partikler per million luftpartikler. Hvis der måles for mange CO2 partikler i luften, vil luften automatisk blive suget ud og udskiftet til frisk luft. Det er umuligt at undgå forhøjet CO2 i indeklimaet, når man er mange mennesker på et sted, derfor er det også vigtigt at have udskiftning luften, da dårligt indeklima kan medføre ubehag i form af træthed og koncentrationsbesvær.

Nemmere vedligehold
Fremover vil det blive meget lettere for de enkelte børnehaver at detektere fejl på deres ventilationsanlæg og opretholde det gode indeklima ved hjælp af overvågning. Overvågningen af anlæggene bliver placeret samlet på en ekstern lokation og alarmerer, hvis anlægget trænger til service eller hvis enkelte dele trænger til udskiftning. Pædagogerne skal ikke fremover, som de førhen gjorde, koncentrere sig om hvorvidt ventilationsanlægget kører optimalt i drift, da det bliver overvåget af en ekstern medarbejder, men kan i stedet vende alt fokus mod børnene i børnehaven.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
KT Elektric Aalborg A/S

Porsvej 6
9000 Aalborg
Danmark
KT Elektric Aalborg A/S

Send til en kollega

0.125