23948sdkhjf

SnoerGlas og SnoerTræ leverer bæredygtigt værn til DTU

| Medlemsnyhed | Indrykket af SnoerGlas

Danmarks Tekniske Universitet, DTU i Lyngby valgte bæredygtigt ”genbrug” og ombygning i stedet for udsmid og erstatning.

Med kompetencer i krydsfeltet mellem glas og træ har SnoerGlas og SnoerTræ i tæt samarbejdet leveret en bæredygtig specialløsning til Danmarks tekniske universitet.

Efter test af forskellige løsningsmodeller valgte man at forhøje det eksisterende gelænder med 21 cm ved at montere nye 63 x 120 mm limtræsbjælker - flere steder i 18 meters længde, ovenpå det gamle ved hjælp af specialfremstillede stålankre.

Afstand mellem betonbrystning og det gamle gelænder blev lukket med lamineret personsikkerhedsglas, fastholdt af klembeslag iskruet henholdsvis betonbrystning og underside af limtræsbjælke.

Opgaven på DTU er et godt eksempel på de specialopgaver som SnoerGlas og SnoerTræ kan løse i fællesskab. I tæt samarbejde med kunden og ved at krydse vores faglige kompetencer indenfor glas og træ, projekterer og leverer SNOER specialløsninger, tilpasset kundens helt specifikke behov.

Læs mere og se flere spændende glasløsninger her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SnoerGlas

Lærkevej 17
2400 København NV
Danmark
SnoerGlas

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.125