23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Moderne teglbyggeri udfordrer

Den 19. maj kan du komme på kursus i moderne teglbyggeri. Der er afholdelsesgaranti på kurset - og du kan medbringe egne konkrete tegludfordringer fra din hverdag.

Det murede byggeri er kendetegnende for det danske kulturlandskab, og materialet egner sig fortrinligt til det danske klima, men ny arkitektur og byggeskik kan gøre det vanskeligt at få udført korrekt.

At håndtere materialevalg og konstruktionsopbygning korrekt, giver det bedste udgangspunkt for at undgå skader, og dette kursus klæder dig på til at træffe de mest hensigtsmæssige valg ved projektering. På kurset får du med andre ord murværksmaterialerne i hænderne og opnår større forståelse for deres egenskaber og begrænsninger.

Kurset veksler mellem oplæg og spørgetid, hvor anvendte løsninger kan diskuteres. Du må gerne medbringe konkrete udfordringer fra egen praksis. Gennem diskussion rustes deltagerne til at kunne træffe de rette valg, inspireres til gode løsninger og får overblik over gældende regler.

Kurset henvender sig til arkitekter, konstruktører, rådgivere, entreprenører og bygherrer, som beskæftiger sig med murede facader i forbindelse med nybyggeri og renovering.

Læs mere og tilmeld dig her

Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg
Gregersensvej 4
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116
P nummer: 1003119709

Kontaktperson

CVL
Christine Vodsgaard Larsen
Faglig leder
+45 72 20 21 49 chla@teknologisk.dk

Send til en kollega

0.078