23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vi bygger daginstitutioner og skoler som aldrig før

I Danmark vil børneantallet stige de kommende år, og det mærker man i høj grad hos modulproducenten ABC Pavilloner.

I løbet af de næste ti år vil antallet af børn i alderen 0 til 8 år stige med hele 15 procent i Danmark, viser en befolkningsfremskrivning fra Danmarks Statistik, og det skaber i disse år et stort behov for at udbygge og opføre daginstitutioner og skoler. Det er en tendens, man i høj grad mærker hos modulproducenten ABC Pavilloner i Engesvang, der især det seneste år har oplevet en overvældende stor efterspørgsel fra både offentlige og private bygherrer. 

- Vi har både deltaget i mange flere udbud end normalt og samtidig fået flere henvendelser fra kommuner og private bygherrer, der har haft brug for enten en midlertidig eller permanent løsning. Det skyldes ikke alene, at børneantallet er stigende, men også at flere har fået øjnene op for vores byggemetode, som er en helt oplagt løsning hertil, fortæller direktør i ABC Pavilloner, Kjeld S. Facius, og fortsætter:

- Byggemetoden begrænser nemlig forstyrrelserne på skolen eller i børnehaven maksimalt, da bygningen ikke bliver produceret på grunden, men i stedet i vores indenørs produktion i Engesvang. Derefter bliver de færdige moduler kørt til byggepladsen, som sideløbende er blevet klargjort med installationer og lignede, hvilket også søger for en enorm kort byggetid.

Løsninger til hele landet

ABC Pavilloner har blandt andet leveret en midlertidig tilbygning til Hornslet Skole på Syddjurs, en permanent tilbygning til børnehaven Junglehuset i Horsens, en helt ny dagpleje i Hedensted og en tilbygning til Pilegårdsskolen i Kastrup, og det er blandt andet opgaver som disse, der har gjort daginstitutioner og skoler til en af virksomhedens spidskompentencer:

- Daginstitutioner og skoler er et af vores kerneprodukter, og vi oplever i  højere og højere grad, at vi bliver valgt til opgaver i hele landet, da vi kan levere et kvalitetsprodukt til en god pris - som samtidig er bæredygtigt, da vi i produktionen recycler materialer fra tidligere moduler i forbindelse med lejesager, fortæller Kjeld S Facius og fortsætter:

-  Derudover tiltrækker den nøje grad af fleksibilitet, der er forbundet med byggemetoden, også rigtig mange. Kvadratmeterne bliver nemlig udnyttet bedst muligt ved modulbyggeri samtidig med, at der er mulighed for at flytte bygningerne efter behov afhængigt af stigende eller faldende børnetal eller simpelthen levere dem tilbage til os, hvis der kun er brug for mere plads i en begrænset tidsperiode.

Du kan læse mere om ABC Pavilloners byggemetode og cases på www.abcpavilloner.dk eller ring på 8681 2630 eller skriv til info@abcpavilloner.dk for nærmere info.

ABC Pavilloner A/S
Fundervej 44
7442 Engesvang
Ikast-Brande Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21637076
P nummer: 1005084503

Kontaktperson

Edel Friis
Marketing, Kommunikation & It
+45 73708380 ef@abcpavilloner.dk

Send til en kollega

0.063