23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FAKRO melder ud for maj

Foråret giver øget aktivitet over hele feltet, men Covid-19 krisen trækker ud og præger i negativ grad byggebranchen.

FAKRO Danmark har indtil videre i begrænset omfang mærket krisen, men man er klar over, at dette kan ændre sig hurtigt som de negative effekter viser sig i et breddere perspektiv.

"Vi valgte i 2019 at sprede os ud på så mange segmenter som muligt, og dette har været med til, at vi har kunnet servicere kunder bl.a. indenfor online-handel. I skyggen af krisen, har mange valgt at arbejde på hus og sommerhus her i foråret og det har givet en stor efterspørgsel efter typiske online-produkter som FAKRO ovenlysvinduer som pakker, hemsestiger og skunklemme," fortæller Jon Tougaard, FAKRO Danmark.

FAKRO servicerer en bred vifte af kunder indenfor byggeriet og det er en beslutning som er taget i den erkendelse, at det kan være risikofyldt at lægge alle sine æg i blot én kurv.

"Vi hører fra forhandlere m.fl. at meget byggeri jo kører videre som planlagt og der har ikke været den samme nedtur i netop denne branche. Vi er dog blot meget på vagt overfor dette da vi kan frygte, at det kan ændre sig til det værre efterhånden som mistede arbejdspladser begynder at fylde i statistikken og i folks virkelighed," afslutter Jon Tougaard.

 

FAKRO Danmark A/S
Bredgade 45
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35031294

Kontaktperson

Jon Tougaard
Adm. direktør
+45 70252531 jon.tougaard@fakro.dk

Send til en kollega

0.062