23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Letvægtsbånd betyder færre tunge løft

De fleste tømrere ved hvor tunge og besværlige vindtrækbånd kan være at arbejde med. Simpson Strong-Tie’s letvægtsbånd BAN09 vejer kun det halve af de almindelige ruller.

Simpson Strong-Tie er kendt for sine løsninger til vindafstivning og forankring af tagkonstruktioner. En central del for håndværkeren i arbejdet med vindafstivning er vindtrækbåndet, da dette skal være så nemt som muligt at løfte og montere. Med BAN09 letvægtsbåndet kan dette gøres meget lettere. Båndet vejer kun det halve af de traditionelle bånd, men har samme styrke og performance.

EN UNIK LØSNING PÅ DET DANSKE MARKED

BAN09 båndet er udført i 0,9mm tykt højstyrkestål hvilket betyder en halvering af materialet i forhold til almindeligt bånd i 2,0mm tykt stål. Det som gør at båndet kan opretholde samme styrke er de såkaldte Strong-Holes, som er små forstærkninger rundt om båndets huller. Disse specielle huller er altafgørende for at båndet opretholder den samme performance som de tunge 2,0mm bånd. BAN09 er desuden mindre stift at rulle ud og er samtidigt nemmere at klippe over.

GODT FOR MILJØREGNSKABET

Anvendelsen af det lettere bånd er godt for miljøet hvis man ser på det samlede miljøregnskab. ”Skifter vi hele forbruget af vindtrækbånd i Danmark over på 0,9mm bånd, vil der være en enorm materialebesparelse og i disse tider hvor vi alle må tænke i disse baner, vil det da være en oplagt løsning for alle” udtaler Kasper Bregendahl, adm. direktør hos Simpson Strong-Tie A/S.

FLERE SPÆNDENDE NYHEDER I VENTE

BAN09 er blot en af mange vindafstivningsprodukter som Simpson Strong-Tie kan præsentere i den kommende tid. ”Vi er i gang med at lave de sidste finpudsninger af vores nye sokkelanker og båndstrammer, som også vil lette arbejdet med vindafstivning betragteligt for håndværkere. Vi løfter sløret for disse i løbet af 2020” afslutter Kasper Bregendahl.

Simpson Strong-Tie A/S
Hedegårdsvej 11, Boulstrup
8300 Odder
Odder Kommune
Danmark
CVR nummer: DK65653818
P nummer: 1002213704

Kontaktperson

FL
Frederik Lindgaard
FLindgaard@Strongtie.eu

Send til en kollega

0.062