23948sdkhjf

Ny EI260-C brandskydeport fra Door System

| Medlemsnyhed | Indrykket af Door System A/S

Door System har udviklet en helt ny danskproduceret EI260-C brandskydeport, der er testet iht. EN 1634 hos Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut (DBI). Den første CE-mærkede brandskydeport forventes at forlade fabrikken omkring d. 1. juni.

Nye skrappere regler for brandgodkendelse betyder, at brandskydeporte og udvendige branddøre skal være testet, godkendt og også CE-mærket i henhold til EN 16034 (den nye europæiske standard for branddøre, som har erstattet den danske standard DS 1052).

Den holdt i 1 time og 16 minutter
 ”Vores nye EI260-C brandskydeport lever op til de nye krav for brandgodkendelse. Den er produceret på vores egen fabrik i Hørning og testet fra begge sider iht. EN 1634 hos DBI, hvor den holdt i 1 time og 16 min”, fortæller Søren Rahbek, salgschef hos Door System.
 
Nu arbejdes der på Klassifikationsrapport og CPR-certifikat, og når de foreligger, kan vi sætte CE-mærket på brandskydeporten. Sammen med CE-mærket er ydeevnedeklarationen (DoP=Declaration of Performance) kundens bevis for, at brandskydeporten er godkendt iht. EN 16034.
 
Door System forventer, at den første helt nye CE-mærkede brandskydeport kan forlade fabrikken omkring d. 1. juni.

Nemmere montage og billigere fragt
Door System’s nye brandskydeport er driftssikker og robust med rustfri karme. Som noget nyt kommer portblad og karm opdelt i sektioner, hvorefter de samles på pladsen. Det gør det nemmere at montere og giver store fordele og besparelser ved fragt, ikke mindst uden for landets grænser.

Se mere om Door System’s nye EI260-C brandskydeport: www.doorsystem.dk/produkter/brand/brandskydeporte/
 
For yderligere oplysninger om den nye brandskydeport kontakt venligst:
Søren Rahbek, salgschef hos Door System A/S,
telefon 42 14 52 02, sr@doorsystem.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Door System A/S

Agerskovvej 16
8362 Hørning
Danmark
Door System A/S

Send til en kollega

0.11