23948sdkhjf

Patenteret skruefri terrassebelægning fra DOLLE Nordic A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dolle Nordic A/S

I-clips er et belægningsystem som kan anvendes til terrassen, altanen eller direkte på beton eller fliser.

Hemmeligheden er I-clips
I-clips er et belægningsystem som kan anvendes til terrassen, altanen eller direkte på beton eller fliser. Ved hjælp af systemets skinne fastgøres den valgte belægning med kun få klik og uden brug af skruer og alt for meget værktøj. Resultatet er elegant, fordi du undgår synlige skruer og der skabes præcis afstand mellem terrassebrædderne.

Mulighed for justering af højden på terrassen
Vores nye I-Clips Perfect rail 56 er perfekt til opbygning af en tagterrasse ovenpå en carport eller garage.
Skinnen leveres med færdigmonteret patenteret clips og leveres i længder af 2000 mm. Elefantfødderne er designet til vores skinnesystem, således at skinnen blot klikkes i foden. Den højdejusterbar elefantfod justeres herefter i den korrekte højde og Toplift sørger for at skinnerne er i vater. Nemt og enkelt! Med denne unikke opbygning får man en bærende konstruktion som udelukkende består af aluminium og genbrugsplast og som kan holde år efter år.

Træsorter
Vores terrassebelægning fås i flere forskellige træsorter, bl.a. Thermo fyr, Thermo ask eller Kebony® Derudover vores nye Accoya® træsort.

All træsorter har hver deres udtryk, men med tiden vil de patinere til flotte grålige nuancer. Der er ligeledes mulighed for efterbehandling af træsorter, som igen vil give andre farvenuancer.

Afmontering
Udover en fantastisk finish helt uden skruer, har man mulighed for at afmontere et bræt ved hjælp af vores specialværktøj. Dette giver mulighed for at rense en eventuel afløbsbrønd – eller skulle man tabe noget ned mellem brædderne, er det let at fjerne belægningen. Efterfølgende klikker man blot belægningen på plads, nemt og enkelt.

Har du lyst til at høre mere om dette unikke og patenterede system, så kontakt os DOLLE Nordic på info@dolle.dk eller Kasper Bjerregaard på telefon: 23849848

Se mere her: https://bit.ly/2VIJJ6x


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dolle Nordic A/S

Holmstrupgårdvej 1C.
8220 Brabrand
Danmark
Dolle Nordic A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11