23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Beboere er tilbage til bedre faciliteter på Tårnborgvej

Beboerne i Frederiksberg Borgerforening på Tårnborgvej er i begyndelsen af marts vendt hjem til de nyrenoverede lejligheder, som Skou Gruppen har afleveret.

Borgerforeningens beboere er glade for de gamle Frederiksberglejligheders nye opgraderinger og faciliteter. Særligt i denne corona-tid, hvor de må opholde sig meget hjemme, kan de nu tage lange bade i et godt badeværelse og nyde både morgen- og aftensol på deres nye, flotte altaner.

Skou Gruppen har siden sommeren 2019 udført en større renovering af de 20 lejligheder i den historiske og fine Frederiksbergejendom.

”Jeg synes, vi har fået skabt et rigtig godt resultat for foreningens beboere, som nu er vendt tilbage til helt nye, moderniserede boliger i den gamle Frederiksbergejendom,” siger rådgivende ingeniør fra Aktuel ByggeRådgivning af 1980 ApS, Yvonne Schack Barding. Hun har været ansvarlig for projektering og overtilsyn på renoveringen af lejlighederne.

De nyrenoverede lejligheder på Tårnborgvej falder også i god smag hos foreningens beboere.

”Beboerne har særligt udtrykt glæde over de nye badeværelser og deres nye, flotte altaner, hvor de hen over påsken har haft gode muligheder for at nyde solen,” siger Yvonne Schack Barding. Hun tilføjer, at de bedre faciliteter særligt kan være med til at gavne beboernes trivsel:

”Når de i denne tid er nødsaget til at opholde sig meget hjemme på grund af corona-virussen, betyder det meget, at lejlighedernes faciliteter er gode. Med de nye altaner har beboerne gode muligheder for at komme udendørs og nyde både morgen- og aftensol. De har nu et helt nyt badeværelse med gode faciliteter, hvor de før måtte tage bad i en gammel brusekabine i køkkenet. Samtidig er hele ejendommen blevet bedre isoleret.”

Efterisolering og et helt nyt badeværelse
Nogle af de største arkitektoniske udfordringer på projektet har ifølge Yvonne Schack Barding været at sikre, at efterisoleringen og altanerne ud mod gården kom til at se så naturligt ud som muligt.

”Vi har både efterisoleret den ene gavl og hele baggårdsfacaden, hvilket svarer til halvdelen af ejendommen, så beboerne frem over sparer penge på varmeregningerne. For at skabe harmoni med altanerne ud mod gården, har vi måtte søge noget dispensation til at få det til at se pænt ud, så lejlighederne får en større værdi,” fortæller hun.

De eksisterende toiletter i lejligheden var desuden meget små, så det har samtidig været en udfordring at sikre, at de nye badeværelser blev så anvendelige som muligt for beboerne.

”De tidligere toiletrum var meget små, så beboerne foretrak at få toilet og baderum hver for sig. Vi har sørget for at imødekomme beboernes ønsker, så lejlighederne nu har fået et separat badeværelse med bad, skab og håndvask,” siger Yvonne Schack Barding.

Skou Gruppens hjemmebane er tag og facader
Ifølge Yvonne Schack Barding har der været en god løbende dialog med håndværkerne igennem hele projektet.

”Samarbejdet med Skou Gruppen har været godt, da vi sammen har været proaktive og gode til at finde på nye løsninger i moderniseringen af de gamle lejligheder. Som entreprenør er Skou Gruppen især dygtige, når det handler om renovering af tag og facader. Det har været en stor styrke i dette projekt, hvor man har kunnet mærke, at de har været på hjemmebane.”

Læs mere om Skou Gruppens renovering af lejlighederne på Tårnborgvej her

Skou Gruppen A/S
Kærvej 34
2970 Hørsholm
Hørsholm Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26654653
P nummer: 1002020845

Send til en kollega

0.062