23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DBI afholder stadig kurser – men nu online!

Selvom store dele af samfundet er lukket ned pga. Corona-virus, oplever vi hos DBI stor efterspørgsel på vores kurser.

Vi kan desværre ikke afholde fysiske kurser i øjeblikket, men har i stedet omdannet en række af vores kurser til online-kurser/fjernundervisning for at imødekomme den store interesse. Og heldigvis er vores kursister rigtig glade for vores online-kurser.

Følgende kurser tilbydes som online-kurser:

 

Følgende AMU-kurser tilbydes som fjernundervisning:


AMU-kurser koster blot 124, - kr. om dagen. Desuden får virksomheder godtgjort 100% af dagpengesatsen, når medarbejdere tager AMU-kurser.
Læs mere om VEU-godkendelse

Hvordan foregår online-kurser/fjernundervisning?
På et online-kursus/fjernundervisning møder du underviseren på nettet via din computer, smartphone eller tablet. Underviseren er synlig fra sit webcam og kan dele skærm, billeder, PowerPoint m.m. Undervejs kan du chatte med de andre deltagere og stille spørgsmål til underviseren.
 
Læs mere om online-kurser/fjernundervisning, og få et samlet overblik over, hvilke kurser vi udbyder online. Det er også her, vi løbende annoncerer nye online-kurser/fjernundervisning. 

Kontakt
Hvis du har spørgsmål, så skriv til kursus@brandogsikring.dk, eller ring på tlf. 36 34 90 00 og spørg efter kursusafdelingen.

Følg os på LinkedIn: Gå ikke glip af spændende nyheder fra DBI og info om nye kurser. Følg DBI på vores hovedside på LinkedIn HER og på vores nye side ’DBI Kursus’ HER

DBI - Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut
Jernholmen 12
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK65196816
P nummer: 1003159124

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078