23948sdkhjf

PcP introducerer ny arbejdsplatform til sikkert tagarbejde

| Medlemsnyhed | Indrykket af PcP. Danmark A/S

En ny arbejdsplatform-løsning udviklet i tæt samarbejde med BAM-BUS, NIRAS og Dansk Byggeri skaber optimal sikkerhed for tagarbejdere.

Den nye AluBro er en stabil arbejdsplatform særligt udviklet til formålet for sikker og nem udførelse af tagarbejde, udskiftning af hele tage, eller oplægning af nye tage. Udviklet i tæt samarbejde med BAM-BUS, NIRAS og Dansk Byggeri er den nye AluBro godkendt til montering af tage og opfylder DS EN 12811.

Samarbejdet med konsulenthuset for arbejdsmiljø BAM-BUS, ingeniørvirksomheden NIRAS og Dansk Byggeri sikrer, at den nye arbejdsplatform kan løse de udfordringer, som håndværkere kan opleve, når der skal udføres tagarbejde. Sikkerhed og enkelhed har været i høj fokus under udviklingen af den nye arbejdsplatform, som leverer den højeste skridsikkerhed R13. I samme forbindelse er platformen meget enkel at samle, montere og giver en stor tidsbesparelse i udførelsen af tagarbejde.

”Vi er rigtig glade for at udvikle en top sikker løsning, som imødekommer virkelighedens udfordringer hvad angår sikkerhed og montering af tage. Samarbejdet med eksperterne BAM-BUS, NIRAS og Dansk Byggeri er med til at sikre den nye arbejdsplatform løser håndværkernes udfordringer, som er baserede på eksperternes viden og erfaring om udførelse af tagarbejde” siger, Lars Schmidt, Landechef PcP Danmark.

Den nye arbejdsplatform er lanceret på markedet og allerede i anvendelse. For mere information om AluBroen her. Kontakt Lars Schmidt ls@pcp.dk for mere information. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
PcP. Danmark A/S

Sverigesvej 2-4
7480 Vildbjerg
Danmark
PcP. Danmark A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11