23948sdkhjf

Skanderborg Kommune desinficerer offentlige toiletter

| Medlemsnyhed | Indrykket af All Remove Danmark A/S

For at passe godt på kommunens borgere har Skanderborg Kommune sat All Remove i gang med at desinficere offentlige toiletter på tog- og busstationer.

BRUG FOR EN GRUNDIG DESINFICERING? KLIK HER

I mange år har All Remove været kendt i bybilledet for at fjerne graffiti. Men på grund af covid-19 bliver kursen justeret. Nu skal All Removes betydelige vognpark, udstyr og medarbejderstab også bruges til at bekæmpe virus.

Når Danmark nu langsomt skal åbnes op, bliver der brug for desinficering i stor skala på landets mange offentlige steder, som for eksempel institutioner, skoler og stationer. Også i virksomhederne kan behovet stige.

Imødekommer behovet for desinfektion
Det behov vil All Remove forsøge at imødekomme bl.a. ved rengøring med vores særlige desinficering imod virus. Allerede nu kommer de første desinfektionsopgaver ind.

SE FLERE REFERENCER HER

Skanderborg Kommune desinficerer offentlige toiletter
For at passe godt på kommunens borgere har Skanderborg Kommune sat All Remove i gang med at desinficere offentlige toiletter på tog- og busstationer.

Påsken nærmer sig. Vejret tegner til at blive godt. I de seneste uger har mange danskere efterhånden opholdt sig rigtigt meget indendørs, og det er derfor sandsynligt at flere vil søge udenfor i den friske forårsluft.

20 offentlige toiletter nulstilles
Situationen kan altså måske føre til, at flere mennesker vil besøge nogle af Skanderborg Kommunes mange offentlige toiletter.

I et forsøg på at undgå alvorlig smittespredning i disse dage med coronavirus har kommunen derfor bedt All Remove om at nulstille 20 offentlige toiletter på blandt andet Ry togstation, Skanderborg busstation og Galten busstation.

Alle overflader skal afsprittes
Selve rengøringen af toiletterne sker ved hjælp af metoder, der er fuldstændigt sikre for All Removes medarbejdere. Den vigtigste del af opgaven består i afspritning af alle overflader med All Removes særlige desinfektion, der fjerner bakterier og vira med helt op til 99,999%.

BRUG FOR EN GRUNDIG DESINFICERING? KLIK HER

Medlemsnyhed

Indrykket af
All Remove Danmark A/S

Fabriksparken 23
2600 Glostrup
Danmark
All Remove Danmark A/S

Send til en kollega

0.141