23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Byggeweb Capture – Byggeriets stærkeste registreringsværktøj

Lav dine registreringer digitalt med Byggeweb Capture og spar tid og penge.

Gennem et enkelt og brugervenligt værktøj har RIB A/S gjort det tilgængeligt for alle udførende parter at arbejde struktureret og detaljeret med gennemførelsen af registrering og fotodokumentation til brug for mangelgennemgang, KS og tilsyn.

Et værdifuldt værktøj for alle

Byggeweb Capture er et værdifuldt værktøj til at foretage KS, tilsyn og digitale registreringer af fejl og mangler for alle udførende parter, der skal udføre kontroller og dokumentere kvaliteten og omfanget af det udførte arbejde. Med mobiltelefonen lige ved hånden, og med Byggeweb Capture kan du let tage fotos undervejs og løbende indsamle dokumentation, som synkroniseres med serveren, så dine data altid er opdaterede og tilgængelige på Capture. Dette gør det let for dig altid at følge op på, hvorvidt krav og mål overholdes.

”Vi bruger kun 1 time på registreringer, der før tog en hel dag. Al dokumentation er samlet med billeder, registrering og markeret på en plantegning og man kan hele tiden følge alle kontroller. Dét skaber et ordentligt projekt”. Mickael Gabriel Andersen, projektleder, KPC.

Både bygherrerådgiver, hovedentreprenør og underentreprenører har mulighed for at oprette, registrere, dele og godkende registreringer og opgaver med hinanden, hvilket letter håndteringen af kvalitetsprocesserne i byggeprojekter med mange parter og nedbryder informationssiloer. Du kan opsætte registreringslisterne så de understøtter dine behov og arbejdsgange eller bruge prædefinerede skabeloner – nemt og hurtigt.

Hvad er fordelene?  

  • Nem, effektiv og sikker håndtering af registreringer
  • Komplet overblik, sporbarhed og fuld dokumentation
  • Mindre administrativt arbejde
  • Understøtter samarbejde og effektiv kommunikation på alle niveauer
  • Tilgængelighed overalt - uanset om du befinder dig på kontoret eller byggepladsen
  • Hurtigt at integrere til dit nuværende IT-setup

Byggeweb Capture gør det nemt, sikkert, og effektivt at favne kompleksiteten i byggeprocessen, da alt samles i ét værktøj med online adgang for alle parter. Anvend Byggeweb Capture i dit byggeprojekt og få en bedre kommunikation i hele udførelsesfasen, komplet overblik og fuld dokumentation af din KS.

Med Byggeweb Capture, som et rapporteringsværktøj, opnår du og dine kolleger en markant større tidsbesparelse, da administrative opgaver og opsætning ikke længere tager unødig tid. Udskriv nemt rapporter med alle eller udvalgte registreringer inkl. foto-dokumentation, plantegninger og beskrivelser.

Læs mere om Byggeweb Capture her

Udret mere sammen med Byggeweb Capture

Hvis du adopterer Byggeweb Capture til virksomhedens ressourcer – garanteres du et helt nyt niveau af effektivitet og samarbejde, som vil resultere i bedre forretningsmæssige og ikke mindst tidsbesparende processer. 

Følg RIB Software Nordic på LinkedIn og hold dig opdateret på de seneste nyheder inden for byggebranchen.

 

RIB Software | North, Central & Eastern Europe
Ryesgade 19C
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25126475
P nummer: 1007335446

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062