23948sdkhjf

Gratis samarbejdsplatform i 60 dage

| Medlemsnyhed | Indrykket af GRAPHISOFT Center Danmark

For at støtte mulighederne for at arbejde hjemmefra under COVID-19, tilbyder GRAPHISOFT 60 dages gratis og hosted BIMcloud løsning til alle deres kunder.

I disse tider er samarbejdet mellem fagpersoner, der arbejder fra forskellige hjemmekontorer afgørende for at holde hjulene i gang. Men da det ikke er alle rådgivere, der giver deres ansatte mulighed for at tilgå BIM-projekter udenfor tegnestuen eller kontoret, tilbyder GRAPHISOFT nu helt gratis adgang til deres hostede BIMcloud-løsning, som alle kan tilgå uden begrænsninger på antallet at brugere, antallet af projekter eller antallet af MB (lagerplads). 

Brugerne slipper for teknisk opsætning og skal ikke have særlig hardware eller netværk til rådighed. Har man adgang til internettet er det nok. Det tager højst 15 minutter at tilmelde sig, og man skal bruge sit (eller oprette et nyt) GRAPHISOFT ID til at logge ind og man skal indtaste kreditkort-oplysninger, som alene benyttes i tilfælde af, man ønsker at fortsætte med samme BIMcloud efter de 60 dage.

LÆS OGSÅ: Graphisoft Center Danmark lancerer e-learningkurser 

Samarbejde på tværs
Den bruger, der opretter BIMcloud’en, er administrator og kan invitere sine kolleger og samarbejdsparter, som også skal oprettes gratis med et GRAPHISOFT ID for at logge ind. Man kan arbejde sammen på tværs af virksomheder og dele projektet mellem landskabsarkitekter, bygningsarkitekter, ingeniører og entreprenører.

LÆS OGSÅ: Corona-nedlukningen synliggør digitaliseringens potentialer   

Tilmeld dig gratis BIMcloud i 60 dage her >> 

GRAPHISOFT Center Danmark yder, uden beregning, fuld support til denne løsning. Oplever du problemer eller er der noget, der driller kontakt os på support@formfaktor.dk eller 8862 6680

Vi håber, at denne særlige situation snarest går over, så vi atter kan vende tilbage til tegnestuer og vores kontorer. Indtil da gør vi vores bedste for at hjælpe alle BIM-brugere med at arbejde sig gennem krisen – sammen hver for sig.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
GRAPHISOFT Center Danmark

Rentemestervej 62
2400 København NV
Danmark
GRAPHISOFT Center Danmark

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.125