23948sdkhjf

Solitude

| Medlemsnyhed | Indrykket af GRAPHISOFT Center Danmark

Jens Peter Ramsager aka ARKITEKTEN tester den nye version af Twinmotion med udgangspunkt i et hus for eneboere placeret i en typisk dansk skov.

Jens Peter Ramsagers tegnestue ARKITEKTEN har gennem årene arbejdet med både ARCHICAD og Twinmotion på utallige opgaver. ARKITEKTEN har testet den spritnye version af Twinmotion med ”Solitude” et imaginært hus for eneboere placeret midt i skov og natur. Men det handler ikke så meget om bygningen som om visualiseringen.

Projektet er modelleret i ARCHICAD og via et plugin til mellem ARCHICAD og Twinmotion, kan man synkronisere hele projektet med et enkelt klik. Der findes også Twinmotion-plugins til Rhino, Sketchup Pro og Revit. 

Læs også: GRAPHISOFT Center Danmark lancerer e-learningkurser 

I Twinmotion er det simpelt at tilføre alt “det bløde” til ens scene, som f.eks. kort og langt græs, buske, træer, dis, himmel, skyer, regn, sne, blæst, mennesker, dyr, biler og cyklister. – Det er hér Twinmotion er stærkere end nogen andre programmer. Det er ikke altid nemt, at lave frodig natur i ARCHICADs Cinerender, i Cinema 4D eller 3dsMAX.

Solitude video
I videoen, du finder her >>, har ARKITEKTEN efterfølgende klippet det hele sammen, tilføjet tekst, fuglekvidder og musik, så helhedsindtrykket bliver bedst muligt.

Læs også: Gratis samarbejdsplatform i 60 dage

Twinmotion understøtter både Mac og Windows, men det skal helst være en computer af nyere dato og gerne med et kraftigt grafikkort. Man få meget Twinmotion-computer for pengene, ved at vælge en gaming-computer, da Twinmotion bygger på spil-teknologi. 

Gratis med serviceaftale på ARCHICAD
Twinmotion 2020 koster omkring kr. 3.300 og købes direkte hos Epic. Epic Games står også bag spilmotoren Unreal og det ufatteligt populære spil Fortnite. Har man software-serviceaftale til ARCHICAD, kan man gratis få Twinmotion 2020 via dette link, hvor man kobler sit GRAPHISOFT ID til sin Epic-konto. Har du ikke allerede login til disse, kan de oprettes undervejs.

Kontakt Graphisoft Center Danmark, hvis du vil i gang med Twinmotion via dette link >>

Medlemsnyhed

Indrykket af
GRAPHISOFT Center Danmark

Rentemestervej 62
2400 København NV
Danmark
GRAPHISOFT Center Danmark

Billeder & videoer

Test af Twinmotion 2020

Send til en kollega

0.141