23948sdkhjf

Ny model af alsidig slidtester

| Medlemsnyhed | Indrykket af Strenometer ApS

TABER® ABRASER – specificeret i over 100 internationale teststandarder

Strenometers belgiske leverandør Rycobel nv lancerer en ny version af TABER® ABRASER, som har fået et helt nyt design. Den nye model 1700/1750, der fås med 1  eller 2 testhoveder, erstatter Rotary Abraser model 5135/5155, som ikke længere produceres.

Taber® Abraser 1700/1750 bruges til at evaluere et materiales modstandsevne over for slid, og instrumentet giver pålidelige resultater på blot få minutter. Taber® Abration test specificeres i mere end 100 internationale teststandarder og specifikationer som standard for forskning i slid og afslidning, kvalitets- og proceskontrol, materialeevaluering og produktudvikling.

Den nye Taber® Abraser er et brugervenligt instrument, som nemt betjenes via en LCD-touchscreen. Testprofiler gemmes og kan bruges igen. Der er mulighed for at justere højden så man kan teste prøver af varierende tykkelse, og displayet kan indstilles til forskellige sprog. Alle vigtige komponenter er nemme at udskifte, og de specielle slibemidler Calibrase® og Calibrade® er designet således at bindematerialet nedbrydes under brug og blotter nye slidende partikler.

 Taber® Abraser model 1700/1750 har en række originale slidhjul og testtilbehør, som giver instrumentet en stor alsidighed, både hvad angår typen af test og hvilke materialer der kan testes. Materialerne der kan testes, inkluderer bl.a.:

  • Malede, lakerede, pulverbelagte og galvaniserede overflader.
  • Tekstilstoffer, lige fra ren silke til kraftigt polstring og tæpper.
  • Massive materialer, fx metal, sten og keramik samt plast, læder, gummi, linoleum, laminat.
  • Glas, papir og mange andre.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Strenometer ApS

Kongevejen 213
2830 Virum
Danmark
Strenometer ApS

Send til en kollega

0.143