23948sdkhjf

Har du brug for hjælp til den interne logistik?

| Medlemsnyhed | Indrykket af GIBOTECH A/S

Intelligente mobile robotter er vejen frem

Får du travlt med at flytte varer fra A til B, når der igen kommer gang i produktionen? Så er det en god idé at kigge nærmere på den interne logistik. Her kan du fx få hjælp fra intelligente mobile robotter, der også kan køre blandt medarbejderne. Og så bliver de ikke syge.

Vi kan lave en samlet løsning med både en omron AIV, baner og CE mærkning til dig fra DKK 435.000,- med en leveringstid på 10-12 uger. Kontakt os på gibotech@gibotech.dk eller 65 95 82 62. Du kan også tage fat i Kenneth Pedersen på 20 66 35 04 eller Klaus Mikkelsen på 20 66 35 13, så hjælper de dig i gang.

Vidste du, at lagermedarbejdere bruger op til halvdelen af deres arbejdstid på at gå fra et sted til et andet?? Med mobile robotter til at klare den interne logistik kan dine medarbejdere bruge tiden på opgaver, der kræver komplekse handlinger. Samtidig skånes de for gentagende ensformige bevægelser, der ellers kan give træthed, arbejdsskader og højt sygefravær.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
GIBOTECH A/S

Datavej 15
5220 Odense SØ
Danmark
GIBOTECH A/S

Billeder & videoer

Gibotech løsning med mobil robotGibotech løsning med Omron mobil robotGibotech intern logistik løsning med Omron mobil robot

Send til en kollega

0.188