23948sdkhjf

Med NTI CONNECT samler Arkitema data fra byggeriets faser

| Medlemsnyhed | Indrykket af NTI A/S

Arkitema er en af Nordens største arkitektvirksomheder med ca. 550 medarbejdere. Fokusset på at være digitale er enormt i en branche, hvor økonomi og effektivitet spiller en afgørende rolle for at være succesfuld.

Som Digital Development Director i Arkitema har Marianne Friis fokus at realisere Arkitemas fulde digitale potentiale i en branche, hvor teknologi har alle muligheder for at skabe mere effektive og økonomisk stærke byggeprojekter.  

Men byggebranchen er en kompleks størrelse – på mange områder! Projekter råder over mange aktører med individuelle behov, et virvar af data og håndtering heraf samt tårnhøje krav og lovgivningsmæssige aspekter. Og så er der hele spørgsmålet om bæredygtighed. Det er udfordringer, der forudsætter en standardiseret tilgang til byggeriet.

Med NTI CONNECT samler Arkitema data fra alle byggeriets faser på én platform. Udover, at det sikrer standardisering af data – at data får et ”fælles sprog” – er NTI CONNECT også medvirkende til at gøre det enkelt og effektivt at møde de stigende krav til digitalisering i byggeprojekter.   

Og med et katalog på 1611 bygningsdele (families) har Arkitema især draget stor fordel af modulet Building Part Management i NTI CONNECT-platformen, som også tæller de to andre moduler Specification Management og Model Viewer.


Læs hele historien her.

 

Billederne er venligst udlånt af Arkitema.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
NTI A/S

Lejrvej 15
3500 Værløse
Danmark
NTI A/S

Send til en kollega

0.125