23948sdkhjf

Prysmian Holland leverer kabler til Friesland infa-projekt

| Medlemsnyhed | Indrykket af Prysmian Group Denmark A/S

Omfatter i alt 196 km 110 kV kabler

Den 28. november 2019 leverede Prysmian Holland de første 4 kilometer højspændingskabel til det største infrastrukturprojekt i Friesland, på kabeltromler med hver 1.300 meter af 1x3.000 mm2 AlMil-kabel.

Til projektet skal Prysmian Holland levere, installere og teste i alt 196 kilometer 110 kV AIMil-kabel frem til juli 2020. Den nationale højspændingsnetoperatør TenneT og entreprenøren Visser & Smit Hanab modtog leveringen i forbindelse med et ceremonielt kick-off af projektet.

De nye kabelforbindelser er nødvendige for at styrke og udvide det eksisterende elnet i Vest-Friesland og gøre det fremtidssikkert. Hermed kan netoperatør TenneT imødekomme den voksende efterspørgsel efter bæredygtig energi og fortsat garantere forsyningen. Samtidig gør TenneT det muligt at forbinde bæredygtige initiativer, såsom Fryslân Wind Park til elnettet.

Find alle vores kabler og services til elforsyningen på vores danske hjemmeside her.

For yderligere information eller forespørgsler om vores kabelportefølje venligst kontakt Tine Kjeldsen på mobil 6030 7223 eller e-mail tine.kjeldsen@prysmiangroup.com


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Prysmian Group Denmark A/S

Roskildevej 22
2620 Albertslund
Danmark
Prysmian Group Denmark A/S

Send til en kollega

0.172