23948sdkhjf

WINCOVER® har indgået en rammeaftale med CASA A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af WINCOVER A/S

WINCOVER® har indgået en rammeaftale med CASA A/S, der omfatter beskyttelsesmoduler til vinduer og døre i anlægsfasen samt interimslukninger.

Wincover har tidligere leveret mere end 900 beskyttelsesmoduler til bl.a. CASAs byggerier på Sundmolen i Københavns Nordhavn: Copenhagen Square og CPH Porthouse.

Det er de gode erfaringer herfra, hvor beskyttelsesmodulerne har været med til at sikre vinduer, døre og ikke mindst et godt arbejdsmiljø i anlægsfasen, der gør, at CASA nu vælger at indgå en rammeaftale.

Wincovers beskyttelsesmoduler er desuden genanvendelige i byggeperioden, hvilket er i tråd med CASAs ambitioner om at levere bæredygtigt byggeri.

Beskyttelsesmodulerne er leveret som færdige, tilpassede moduler, der matcher hvert enkelt vindueselement, og som håndværkerne nemt kan montere på vinduerne.

Wincover glæder sig over samarbejdet og er klar til at levere genanvendelige beskyttelsesmoduler og interimslukninger til CASAs byggeprojekter over hele landet.

 Se mere om CASAs erfaringer med WINCOVER® her

WINCOVER® er en patenteret slagfast og fleksibel beskyttelse af vinduer og døre i et byggeri under opførelse, der sparer entreprenører og bygherrer mange penge og bekymringer. WINCOVER® giver samtidigt solide gevinster til både miljø og arbejdsmiljø.

Se mere på www.wincover.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
WINCOVER A/S

Robert Fultons Vej 22
8200 Aarhus N
Danmark
WINCOVER A/S

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Wincover projekter for CASA A/SWincover projekter for CASA A/S

Send til en kollega

0.109