23948sdkhjf

Håndværkere oplever kraftig vækst

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

I byggebranchen oplever især håndværkere en kraftig vækst, hvis de vælger at sætte fokus på online synlighed.

Online synlighed er et emne, der er altafgørende i dag, hvor digitale teknologiers dominans er massive. Dog er konkurrencen ikke så høj på det område blandt håndværkerne – og firstmovers kan derfor vinde meget ved det.

Håndværkere har særdeles travlt i denne tid, og derfor har de både mindre tid til at passe deres arbejde på byggepladsen og kreere godt – og effektivt – materiale online. Derfor vil et afgørende skridt for flere håndværkerfirmaer være at sætte sig godt ind i emnet eller indgå et tæt samarbejde med content marketing-specialister. På denne måde varetages de vigtige arbejdsopgaver om at skabe online synlighed af andre parter, og håndværkerne har i stedet tid til at fokusere på det, som de er bedst til.

Bliv mere kendt i lokalområdet
Med fokus på online synlighed vil håndværkerfirmaerne opleve, hvordan de bliver mere kendte i deres lokalområde. Dette er en unik fordel, som virkelig kan gavne virksomheden i forhold til vækst. Men at lære de rette digitale værktøjer at kende kan være svært for den enkelte medarbejder i virksomheden – og derfor bliver det svært at håndtere opgaven om at blive mere synlig online.


Heldigvis er der mange måder at skabe en mere effektiv synlighed for virksomheden på. Dette gøres eksempelvis gennem inbound marketing, som er et begreb for forskellige former for markedsføring. Dette tæller bl.a. content-typer såsom blogindlæg, videoproduktioner, nyhedsbreve, white papers, podcasts, landingpages, seminarsessioner og meget andet.

Har du et ønske om at blive klogere på inbound marketing og alt, hvad det indebærer, bør du ikke tøve med at opsøge viden omkring området. Specielt ikke hvis du befinder dig i byggebranchen som håndværker, da du som firstmover på dette område virkelig har mulighed for at vinde meget ved det.

Fra virksomhed til forretning
Ved at fokusere mere på online synlighed vil håndværkere typisk mærke, hvordan de går fra virksomhed til forretning. For at skubbe gang i denne proces er det en stor fordel at indgå et samarbejde med et digitalt bureau, der har mange kompetencer inden for content marketing. Ikke nok med at sådanne samarbejder skaber større synlighed online, så vil det også være med til at få flere opgaver i ordrebogen – og dette er altså en kæmpe fordel.


Desværre er det ikke sådan, at virksomhedens online synlighed er en statisk størrelse. Det betyder altså, at virksomheder med god synlighed i øjeblikket ikke blot kan læne sig tilbage efter deres arbejde. Online synlighed er dynamisk, og derfor bliver god synlighed ikke ved med at være god synlighed. Her er tætte samarbejder med digitale bureauer igen en oplagt mulighed, da det giver anledning til løbende at optimere og forbedre virksomhedens synlighed.

Det er altså vigtigt, at arbejdsområder som håndværkere lægger tid i at skabe større synlighed online. Mange forbrugere synes nemlig, at det er kompliceret at finde den rette håndværker – både fordi det koster en del penge, og fordi der ofte er en vis utryghed forbundet med større byggeprojekter. Ved at kreere større synlighed online vil byggebrancher dog give deres potentielle kunder bedre adgang på digitale platforme.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.141