23948sdkhjf

BASE Erhverv holder reception i nyt domicil i Roskilde

| Medlemsnyhed | Indrykket af BASE Erhverv A/S

BASE Erhverv as, landsdækkende entreprenør-virksomhed med hovedkontor i Horsens og afdeling i Roskilde, har fået mere plads i Roskilde efter flytning fra Havnevej i centrum til Lykkegårdsvej 17 i bydelen Trekroner.

BASE Erhverv as oplever kontinuerlig vækst, og vinder fortsat spændende opgaver over hele landet. Derfor søger Roskilde-afdelingen aktuelt 2 dygtige og engagerede medarbejdere – en projektleder og en byggeleder. Og fredag den 20. marts kl. 13-17 er der reception i det nye domicil i Roskilde.

For to år siden blev Rasmus Mørk Heiberg, 49 år, ansat som regionsdirektør. Og siden da har BASE Erhverv as i Roskilde bl.a. bygget Fællesmagasin på 8.000 m2 for Københavns Kommune, en skøjte-træningshal i Herlev på 2.500 m2, og har lige underskrevet totalentreprise kontrakt på Gymnastik-kens Hus på 1.700 m2 i Kokkedal. Og flere projekter er på bedding i den travle entreprenør-virksomhed.

BASE Erhverv as, Roskilde har siden afdelingens etablering bygget erhvervsprojekter for i alt 15.775 m2 – og desuden opført ny ringmur til Anstalten ved Herstedvester. Udover Fællesmagasinet og Skøjte-træningshallen, har BASE Erhverv as udført erhvervsbyggeri for Tyretrust A/S i Brøndby, Super Dæk Service i Glostrup, GLS i Taastrup, en ny portvagt og lagerhal for Anstalten ved Herstedvester samt udført projekter for Post Danmark A/S og Brøndby Boligselskab.

BASE Erhverv as blev etableret i 2003, og opfører erhvervsbyggeri i hoved- og totalentreprise i hele landet. Virksomheden er en del af en større organisation med Dansk Boligbyg og Ejendomsudvikling Danmark som søsterselskaber.

BASE Erhverv er certificeret som ”Great Place to Work” og modtog i 2019 virksomhedens tredje Gazelle.

Nu skal det hele fejres, og derfor inviterer BASE Erhverv as til Reception fredag den 20. marts fra kl. 13.00 til 17.00 i det nye domicil på Lykkegårdsvej 17, st., 4000 Roskilde.

Ved samme lejlighed bliver der mulighed for at hilse på medarbejderne fra søsterselskabet Dansk Boligbyg a/s, der også er flyttet fra Havnevej i Roskilde til nyt domicil på Lykkegårdsvej 17, Roskilde – nemlig op på 1. sal.

https://baseerhverv.dk/c/nyheder/velkommen-i-roskilde


Billedtekst:

Den landsdækkende entreprenør-virksomhed ledes af adm. direktør Klaus Rønslev (tv), Horsens, og af regionsdirektør Rasmus Mørk Heiberg, (th). De glæder sig til sammen med medarbejderne at byde velkommen til en Reception i det nye Roskilde-domicil fredag den 20. marts fra kl. 13 til 17.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
BASE Erhverv A/S

Erhvervsbyvej 11, 2.
8700 Horsens
Danmark
BASE Erhverv A/S

Send til en kollega

0.125