23948sdkhjf

Mød os på BYGGERI´20 den 10.-13. marts

| Medlemsnyhed | Indrykket af Moelven Danmark A/S

Når den samlede danske byggebranche og mange internationale fagfolk stimler mod Fredericia, vil Moelven Danmark naturligvis være at finde blandt de omkring 300 leverandører, der udstiller deres produkter og viser alt det nyeste på deres felt.

Fagmessen BYGGERI´20 arrangeres af Danske Byggecentre og anses for at være Skandinaviens vigtigste fagmesse for byggevarer. På messen uddeles bl.a. Byggeriets Klimapris, og der er ikke meget tvivl om, at klimavenligt byggeri og bæredygtighed vil indtage hovedrollerne på messen.
Mere byggeri med træ har været fremhævet som en måde at gøre dansk byggeri mere bæredygtigt, men i modsætning til vores nordiske naboer, har vi ikke den store tradition for det. Netop derfor er det heldigt, at vi i Danmark har let adgang til at lære af de bedste.

Byggeri med bæredygtigt træ er fremtiden

I Moelven har vi som mål at være det naturlige valg for folk, som skal bygge og bo skandinavisk. Vi skal være med helt fremme, når det drejer sig om at udvikle skandinavisk byggetradition.

Vi er en skandinavisk industrikoncern, som i mere end 100 år har leveret gran og fyr som råvarer for vores omfattende pallette af produkter. Råvarerne forarbejdes på vores 46 produktionssteder i Norge og Sverige, og vi arbejder hele tiden på at minimere vores miljømæssige fodaftryk og bidrage til en bæredygtig fremtid. For eksempel genplanter vi al skov, så træet bliver en vedvarende ressource.

På BYGGERI’20 præsenterer Moelven Danmark et bredt udvalg af sortimentet, og vi glæder os til at dele ud af vores erfaringer. Læs mere her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Moelven Danmark A/S

Herstedøstervej 27-29 C 1.sal
2620 Albertslund
Danmark
Moelven Danmark A/S

Send til en kollega

0.141