23948sdkhjf

Agil Rekruttering

| Medlemsnyhed | Indrykket af TVM skills

TVM har indført en forbrænder til sin search-proces, hvor man på to uger screener markedet for den ønskede kandidat til et givet job. Herefter vælger kunden, om og hvordan processen skal gå videre. Pris 35.000 ekskl. moms og omkostninger.

En agil rekruttering:

Du skal rekruttere en nøglemedarbejder, jobprofilen er klar.

Der er travlt i HR, du beslutter at prøve TVM.

Du mødes med TVM, gennemgår jobprofilen og aftaler hvilke medier, der skal annonceres i. Du besvarer TVMs spørgsmål om stillingen og organisationen og udleverer en standard-præsentation til brug ved TVMs kandidatinterviews.

I løbet af 24 timer er jobbet annonceret på de aftalte medier. Alle ansøgninger går til TVM, du er helt ude af projektet, indtil TVM vender tilbage. TVM modtager ansøgningerne, kvitterer for dem, udvælger løbende de mest egnede kandidater, tester og interviewer dem og skriver rapporter til dig. Og giver afslag til fravalgte kandidater.

Der er gået 14 dage. Du har modtaget rapporter på de bedste kandidater og en rapport om annonceringsforløbet. Hver kandidatrapport rummer en cv-oversigt, kandidatens eget cv, testrapport og TVMs bedømmelse af kandidaten. Det kan være, at du foretrækker at mødes med TVM og gennemgå de udvalgte kandidater sammen med os.

Nu kan der ske tre ting:

1                                  Du er tilfreds med kandidaterne og gennemfører en intern ansættelsesproces

2                                  Du er ikke tilfreds med kandidaterne og vælger at lade TVM fortsætte rekrutteringen som search. Searchen er igangsat inden for 24 timer uden yderligere indsats fra din side

3                                  Du er ikke tilfreds med kandidaterne og vælger at gentage annonceringsprocessen

I tilfælde 1 har du på kort tid med en meget begrænset indsats færdiggjort rekrutteringen.

I tilfælde 2 har du afsøgt markedet uden held, der er altså behov for en kraftigere indsats, og du opgraderer uden forsinkelse til en fuld search-proces. Der er ikke yderligere opgaver for dig eller din organisation i den forbindelse, og TVM er i gang med den opsøgende research inden for 24 timer.

I tilfælde 3 er der ingen yderligere indsatser at gøre, og du står i en ny valgsituation efter 14 dage.

Med andre ord en fleksibel, smidig, effektiv, økonomisk tilgængelig, opgraderbar rekruttering.

Kontakt Søren Qvist på 2620 7970 for en snak om jeres næste medarbejder.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
TVM skills


3200 Helsinge
Danmark
TVM skills

Send til en kollega

0.157