23948sdkhjf

Mini Trans leverer med usvigelig præcision

| Medlemsnyhed | Indrykket af Mini Trans A/S

Danmarks største og førende kæde af privathospitaler vælger Mini Trans til at fragte essentielt laserapparat kort tid før behandling.

En orange Mini Trans-vogn drejer ned ad Øster Allé på Københavns Østerbro og standser foran nummer 42. Aleris-Hamlet har nemlig bedt om assistance til en tidssensitiv opgave, der inkluderer transport af et værdifuldt CO2laserapparat til en halv million kroner. Apparatet skal bruges til en behandling i en af privathospitalets andre afdelinger. Og det må gerne gå lidt tjept, for patienten ankommer lige om lidt.
 
Men tidspresset får ikke den erfarne vognmandsspecialist til at ryste på hånden. Betjening af erhvervskunder med stramme tidsrammer er nemlig en af Mini Tans’ spidskompetencer. Så vognmanden pakker laserapparatet forsvarligt og fragter det med optimal sikkerhed og branchens bedste forsikringsdækning gennem byens snørklede gader. Og om få øjeblikke er laserapparatet leveret – hurtigt, sikkert og lige til tiden.
 
Således hjælper Mini Trans Aleris-Hamlet med at sikre sine patienter et trygt forløb i gnidningsfrie rammer. Den pålidelige transportør kalder det selv for faglig præcision og er en kompetence, der bygger på viljen og evnen til at levere effektive kvalitetsløsninger og et helt særligt talent for at tilpasse sig erhvervslivets forskelligartede behov.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Mini Trans A/S

Produktionsvej 28
2600 Glostrup
Danmark
Mini Trans A/S

Send til en kollega

0.156