23948sdkhjf

Nyhed: Kompakte Split Core-strømtransformere fra SACI

| Medlemsnyhed | Indrykket af MTO electric a/s

SACI's kompakte Split Core-strømtransformere er ideelle til eftermontering i eksisterende systemer for strømmåling på ledninger eller skinner.

Fra vores spanske leverandør, SACI, kan vi nu levere kompakte Split Core-strømtransformere til eftermontering for strømmåling på ledninger eller skinner.

Den kompakte Split Core-strømtransformer er forsynet med 1m ledning for tilslutning af måleudstyr og findes i 2 byggestørrelser: Ø24 og Ø36 lederstørrelse.
 
Serien dækker fra 100A – 600A / 5A. Findes også i udgave til 1A.

Du finder Split core-strømtransformere i vores e-shop

Ring til MTO electric a/s på tlf. 75 800 310 for mere information.

-----

MTO electric a/s er en handelsvirksomhed, som importerer og forhandler en lang række kvalitetsprodukter fra flere end 50 af Europas førende producenter.

Vi tilbyder et bredt lagerført program af el-komponenter, skabe og bokse, tilbehør samt en række nicheprodukter. Vi har stort fokus på individuelle behov og tilbyder skræddersyede løsninger baseret på dine ønsker f.eks. specielle tekniske data, dimensioner, hultagning eller farver.

Vores kernekompetencer er kapslingsløsninger samt el-komponenter til elstyringer, og vores produkter kan bestilles hos MTO electric a/s, via vores e-shop og forhandles desuden gennem et landsdækkende netværk af forhandlere og grossister,


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
MTO electric a/s

Stiftsvej 14
7100 Vejle
Danmark
MTO electric a/s

Send til en kollega

0.187