23948sdkhjf

Deltag i gratis seminar om 3D, VR og data i byggeriet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Projectspine A/S

Ses vi til næste seminar d. 19. marts, hvor vi tager på en virtuel vidensrejse – i den virtuelle realitet for byggeriet?

VIRTUEL DOKUMENTATION & DATABERIGELSE AF VIRTUELLE MODELLER

Seminar den torsdag d. 19/3-2020 kl 8.30 – 10.30  i Bloxhub. Tilmeld dig direkte: https://share.hsforms.com/18msEBconTVGZoOnlDZVl9g3b6bc

Vi starter med kaffe og lidt morgenmad inden første indlæg.  

Kl. 9.00: Benedicte Damm – BDC3D

Virtuel Dokumentation til Byggeriet. Digitale tidslinjer, juridisk dokumentation af byggeri i 3D og VR.

Kl. 09.45: Nicolai Karved – Projectspine A/S

Optimal udnyttelse af en virtuel model, der beriges med rigtig data og information – som klassifikation og egenskaber – til renovering og drift.

Seminarerne er gratis og alle i byggebranchen er velkomne, så håber vi ses vi til næste seminar, hvor vi tager på en virtuel vidensrejse – i den virtuelle realitet for byggeriet.

Praktisk info
Bryghuspladsen 8, indgang C, 3.sal, DK-1473 Copenhagen. (BLOXHUB) Ankomst på cykel eller gående: tage Rulletrappen ned til -2 (samme etage som Parkering) og ring på dørtelefonen til BLOX tage elevatoren til 3 sal. PARKERING: P-huset i Vester Voldgade, BLOXHUB, 1473 København. Vi uddeler 20% rabatkoder til parkering.

#Fremtiden, #data, #digitalisering, #forandringsvillighed, #3D-scanning og #punktskymodeller # Level of information (LOI), #virtuel, #IRL.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Projectspine A/S

Bryghuspladsen 8, Indgang C, 3. sal
1473 København K
Danmark
Projectspine A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.125