23948sdkhjf

Convena Distribution sælger nu gennem KlarPris

| Medlemsnyhed | Indrykket af KLARPRIS A/S

Convena Distribution er Nordens største udbyder af kabler med flere end 20.000 forskellige kabler på lager.

De pakker og leverer inden for 24 timer, og med 30 års erfaring er de eksperter inden for stikdåser/el-paneler, power- og netværkskabler. Med afsæt i dine behov og ønsker tilbyder de kyndig vejledning, og kan hjælpe dig med at lave præcis det kabel, du mangler.

”Hos Convena Distribution er vi glade for at kunne præsentere vores brede sortiment inden for kabler til hele Danmarks forhandlernet. Vi har de seneste år oplevet stor vækst inden for dette område, og er stolte af at kunne tilbyde så mange spændende alternativer til forhandlere af kabler – store som små.” – Tinna Pichard, Sales Director, Convena Distribution.
 

Om KlarPris Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter via markedspladsen. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.


Vil du også optimere dit indkøb?

Med KlarPris får du overblik over dit indkøb. Dermed sparer du både tid, penge og ressourcer. Prøv markedspladsen gratis i 14 dage, og se hvor nemt det er!

Prøv 14 dage gratis

Medlemsnyhed

Indrykket af
KLARPRIS A/S

Langebrogade 6 A, 2. sal
1411 København K
Danmark
KLARPRIS A/S

Send til en kollega

0.125