23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød danske Alfix på BYGGERI´20!

Snart åbner dørene til Skandinaviens vigtigste fagmesse for byggevarer. ALFIX er selvfølgelig med som altid, så besøg os på BYGGERI´20!

Dansk klub for murere:
Vores populære netværk for professionelle murere – Alfix Pro Club – er paraply konceptmæssigt for årets Alfix stand. Vi har med klubben i 2019 besøgt byer i hele landet, og i 2020 fordobler vi antallet af klubmøder og kommer endnu bredere ud. Medlemskab er gratis – kom og hør mere og tilmeld dig på vores stand.

Tænker du også bæredygtigt?:
Som besøgende kan du se og opleve vores nye spændende og bæredygtige trinlydsprodukt Alfix Acoustic PS3 – Recycled, som er nomineret til BYGGERIETS MILJØPRIS. Alfix Acoustic PS3 - Recycled trinlydsbanevare er fremstillet af 100% genvunden gummi fra europæiske bildæk og naturligt kork granulat.

Produktet er produceret af genanvendt ansvarligt materiale, og der er minimal miljøbelastning ved produktion og under anvendelse. Endelig bidrager trinlydsproduktet til et bedre indeklima i byggeriet i kraft af akustisk forbedring (op til 19db i lydreduktion) med mindre rum-støj som behageligt resultat.

Alfix har nu i 20 år arbejdet aktivt med ansvarligt byggeri, og vores grønne ambitioner fortsætter for fuld styrke. Vi er meget taknemmelige for, at vi for 3. gang på blot 8 år er nomineret til miljøprisen. Vi var heldige at vinde tilbage i 2012, og håbet om endnu en bæredygtig pris er grønt her i Kolding. 

Flere nyheder:
Som altid har vi en arbejdende stand, hvor en dygtig ekstern murer sammen med vores erfarne tekniske team vil demonstrere nogle af vores systemer.  Vores barista byder endnu engang på bæredygtig og velsmagende kaffe, og så er der flere interessante produktnyheder i Alfix ærmet, som vi først løfter sløret for på selve messen.

Find os på stand D-6320 fra 10. - 13. marts 2020.
Messe C, Fredericia. Alle dage fra kl. 9.30 - 17.00.

Du kan tilmelde dig messen her og det er helt gratis ➡️ Her

Vi glæder os til at se alle med interesse for ansvarligt og professionelt byggeri – velkommen i klubben!

 

Alfix A/S
H.C. Ørsteds Vej 13
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76443815
P nummer: 1002490974

Kontaktperson

ABT
Anders Bertelsen Toft
Marketing projektleder
abt@alfix.dk

Send til en kollega

0.078