23948sdkhjf

Mød os på BYGGERI´20 den 10.-13. marts

| Medlemsnyhed | Indrykket af Moelven Danmark A/S

Når den samlede danske byggebranche og mange internationale fagfolk stimler mod Fredericia, vil Moelven Danmark naturligvis være at finde blandt de omkring 300 leverandører, der udstiller deres produkter og viser alt det nyeste på deres felt.

Fagmessen BYGGERI´20 arrangeres af Danske Byggecentre og anses for at være Skandinaviens vigtigste fagmesse for byggevarer. På messen uddeles bl.a. Byggeriets Klimapris, og der er ikke meget tvivl om, at klimavenligt byggeri og bæredygtighed vil indtage hovedrollerne på messen.
Mere byggeri med træ har været fremhævet som en måde at gøre dansk byggeri mere bæredygtigt, men i modsætning til vores nordiske naboer, har vi ikke den store tradition for det. Netop derfor er det heldigt, at vi i Danmark har let adgang til at lære af de bedste.

Ingen messe uden en bæredygtig nyhed

Der er i boligindretningen en stigende interesse, ikke bare for massive trægulve med alle de fordele for indeklimaet, som det medfører, men også for at beklæde vægge med træpaneler som en del af den indretningstendens, hvor det gælder om at få naturen helt ind i boligen.

Vi glæder os til at vise vores nye profilbrædder i råt og trendy look. Det drejer sig om Effektseriens profilbrædder til vægge og lofter, som nu er blevet brandgodkendt til det danske marked i en slankere udgave, nemlig 13 mm tykke i stedet for 15 mm som hidtil. To millimeter lyder måske ikke af meget, men klimaet spares for 15 % til fremstilling og transport af træet, og byggemarkederne får et prismæssigt mere konkurrencedygtigt produkt. Den lette montering og udtrykket i det færdige resultat er der ikke ændret på. Effektserien omfatter Sjöbod, som fås i farverne Sne, Sten, Lava og Kakao og har en mat, børstet overflade, mens Tindra har en glansfuld, børstet og bronzefarvet overflade. Begge har et smalt spor på 2 mm og kan monteres både vandret og lodret.

Læs mere om Moelvens nye 13 mm profilbrædder til vægge og lofter 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Moelven Danmark A/S

Herstedøstervej 27-29 C 1.sal
2620 Albertslund
Danmark
Moelven Danmark A/S

Send til en kollega

0.156