23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bytorv Horsens skal have nyt liv

Danmarks ottendestørste by, Horsens, får nu et tiltrængt løft i sin bymidte med projekt ”Bytorv Horsens”.

Efter at have overtaget butikscenteret i midten af Horsens med omkring 35 lejemål tilbage i sommeren 2019, har den nye ejerkreds, Scandinavian Shopping Center Partner (SSCP) nu taget det første skridt i deres omfattende ombygningsplan, der skal være med til at bringe mere liv til Bytorv Horsens.

SSCP har investeret et ”betydeligt tocifret millionbeløb” i moderniseringen, som har til formål at tiltrække flere besøgende, og dermed forbedre centrets økonomi især på første sal.

Både internt og eksternt skal centeret revitaliseres, hvor planen først og fremmest er at ombygge hele centerets første sal. Dette sker ved at bringe to til tre store og nye ankerkoncepter inden for F&B og leisure til centeret samt gennem en markant udvidelse af den eksisterende Sport 24 og flere andre spændende tiltag i centrets stueplan. Eksternt ønsker den nye ejerkreds at gennemføre en modernisering og fornyelse af centrets facader mod både gågaden og Løvenørnsgade.

For at holde overblikket over de mange opgaveområder, har SSCP valgt at anvende Byggeweb Projekt, som er markedets mest udbredte projektweb til at håndtere alt deres informationsudveksling. Dette for at sikre et langt mere effektivt og gnidningsfrit projektforløb for alle parter. Som en del af deres løsning, har de ligeledes valgt at anvende Byggeweb Capture til registrering af fejl og mangler for at gøre hele arbejdsprocessen nemmere.

Hos RIB er vi utrolig glade for at være en del af projektet, og vi ser frem til at følge SSCP i processen.

 

Følg RIB A/S på LinkedIn og hold dig opdateret på de seneste nyheder inden for byggebranchen.

RIB Software | North, Central & Eastern Europe
Ryesgade 19C
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25126475
P nummer: 1007335446

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078