23948sdkhjf

Overvejer du at lave en Laudrup?

| Medlemsnyhed | Indrykket af HumanTrust A/S

Det kan være fristende at skifte til den nærmeste konkurrent – men du skal tænke flere ting igennem først

Af Founder & Headhunter, Peter Bang Fasting Bauer

Et jobskifte er på papiret såre enkelt: Den ene chef bliver skiftet ud med den anden, den ene flok kolleger byttet med nogle andre, og nye udfordringer fylder hurtigt hverdagen. Så let er det bare ikke altid, og slet ikke, hvis du skifter til en af din nuværende arbejdsgivers skarpeste konkurrenter.

Spørg bare Michael Laudrup. I 1994 lavede han ”det forbudte skifte” fra Barcelona til Real Madrid – det var slemt nok, at han ønskede at forlade klubben, men destinationen kunne ikke være værre. I hvert fald ikke i tilhængeres øjne, og danskeren gik fra elsket til hadet på få timer; kun på grund af sin nye arbejdsgiver.

Det sker jævnligt, at vi har samtaler med kandidater, som er i spil til denne Laudrup-finte: At skifte fra en tilsyneladende komfortabel position hos ét stærkt firma til en lignende rolle hos den nærmeste konkurrent. Det er altså ikke usædvanligt, og følelserne i dansk erhvervsliv er (heldigvis) aldrig så voldsomme, som de var hos Barcelonas fans for godt 25 år siden. Men der kan sagtens være problemer i det alligevel.

Klik her og læs gratis artiklen i sin fulde længde.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
HumanTrust A/S

Bredskifte Allé 5, st. tv.
8210 Århus V
Danmark
HumanTrust A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.141