23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Moduler med tog giver 99 % mindre Co2

Nu tager vi endnu et grønt skridt for at reducere CO2-udledningen. For skal vores moduler transporteres mere end 500 km – så skal det være med tog.

Nu tager vi endnu et grønt skridt for at reducere CO2-udledningen. For skal vores moduler transporteres mere end 500 km – så skal det være med tog.
Som den eneste modulproducent har vi i samarbejde med logistikvirksomheden Green Cargo renoveret og tilpasset otte togvogne, som hver kan fragte to Expandia-moduler.

"Jeg er meget glad for, at Expandia har valgt at samarbejde med os.
Ved at transportere modulerne med tog reduceres kuldioxidemissionerne med cirka 99% for tilsvarende afstande sammenlignet med lastbiltransport" siger Johan Lorensson, Strategic Key Account Manager hos Green Cargo.

Men det er ikke bare miljøet, der får glæde af den nye transportmulighed. At Expandias moduler kommer til at køre på skinner, betyder også store besparelser på brændstof og mindre belastende trafik på vejene.

I første omgang vil mellem 400 og 500 moduler blive transporteret fra fabrikken i Värmlandsbro til Luleå.
Men hvis den nye transportform bliver en succes, er der mulighed for at renovere og ændre yderligere to togvogne.

Vi har det grønt på hvidt!
Download hele vores miljørapport og læs om vores arbejde for et bedre miljø ved at klikke her og du vide mere om Expandia Moduler og hvad vi kan tilbyde så klik her eller kontakt os på 70 22 12 24 eller på mail: info@expandia.dk

Expandia Moduler A/S
Munkegårdsvej 32
3490 Kvistgård
Helsingør Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35636153
P nummer: 1019033763

Send til en kollega

0.094