23948sdkhjf

ESYLUX udstiller på Light+Building 2020

| Medlemsnyhed | Indrykket af Esylux Danmark ApS

ESYLUX præsenterer innovationer inden for intelligente automatiserings- og belysningsløsninger

ESYLUX præsenterede for blot to år siden et fuldstændigt moderniseret standkoncept, og de besøgende på Light + Building 2020 kan igen glæde sig til at opleve en spændende og inspirerende messestand.

Som sædvanligt viser løsningsportalerne anvendelseseksempler på kontorer, i uddannelsesinstitutioner og sundhedsfaciliteter – f.eks. til storkontorer, børnehaver og ældreboliger.

 

Smarte ekstrafunktioner til ELC-lyssystemer

Belysningssystemerne med ESYLUX Light Control ELC, som muliggør gruppering, skalering og forbindelse via enkel plug-and-play, har fået en masse smarte ekstrafunktioner. Det udvider anvendelsesmulighederne for ELC-systemerne, så de kan opfylde vidt forskellige krav. Eksempelvis gør den adaptive funktion det mere behageligt at arbejde på storkontorer. De mange forskellige plug-and-play-konfigurationer anskueliggøres for de besøgende på messestanden. Her demonstreres gruppering og skalering, den adaptive funktion eller en fri kanaltildeling med plug-and-play live.

 

DEFENSOR giver større beskyttelse i udendørsområder

Med bevægelsessensorer til udendørs brug og skumringsrelæer i DEFENSOR-serien lancerer ESYLUX nye automatiseringsløsninger med fokus på sikkerhed. Serien adskiller sig fra gængse løsninger med driftstilstande der er afhængige af tidspunkt, efterløbstider der er afhængige af gangretning, samt en intelligent sabotage- og hærværksbeskyttelse. Seriens overspændingsbeskyttelse ligger klart over standardangivelsen, og en adgangskodebeskyttelse forhindrer uautoriseret parameterindstilling.

 

BMS-tilstedeværelsessensorer til DALI-2

Inden for intelligent lysstyring med industristandard DALI-2 præsenterer ESYLUX BMS-tilstedeværelsessensorer i COMPACT-serien. I henhold til DALI-2-klassifikationen fungerer de som såkaldte indlæseenheder, der sender resultaterne fra tilstedeværelsesdetekteringen og lysmålingen til styreenhederne for det pågældende anlæg. BMS-tilstedeværelsessensorerne fås i en række varianter til flere detekteringsområder og består som hele COMPACT-serien af et todelt kabinet med sensorhoved og powerbox for en nem og hurtig installation.

 

Du finder ESYLUX-hovedstanden i hal 11.1, stand C51, og standen i messeområdet belysning i hal 3.1, stand D95.

https://www.esylux.dk/

Mød Esylux Danmark ApS til Light+Building på stand C51 og D95.

Se mere om messen

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Esylux Danmark ApS

Kokholm 3A
6000 Kolding
Danmark
Esylux Danmark ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094