23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bliv en del af Vejsektordage 2020

Den 27.-28. maj, afholder Brancheforeningen Sikre Veje og Teknologisk Institut Vejsektordage for hele vejsektoren. Skal du være med?

Dine muligheder som udstiller
Som udstiller på Vejsektordage 2020 har du mulighed for at fremvise din virksomheds produkter målrettet vejsektoren på jeres stand. Det kan være alt fra nyeste teknologier, materiel, materialer, projekter m.m. Udstillere har desuden mulighed for at planlægge en aktivitet, der kan sættes i programmet over de to dage og på den måde være med til at skabe både nysgerrighed og interesse for din virksomhed og dine ydelser - samtidigt med, at du kan få en god dialog med de besøgene. 

Inviter dine kunder – vi inviterer bredt i målgruppen
Der er gratis adgang for besøgende til Vejsektordage – så I kan invitere jeres nuværende kunder til at besøge jer i løbet af de to dage. Arrangørerne inviterer desuden bredt i målgruppen, og sideløbende med udstillingen, bliver der holdt tre spændende seminarer, der alle har relevans for vejsektoren. Deltagerne på disse seminarer vil naturligvis besøge udstillingen både i pauser samt før og efter. 

Vejsektordage arrangeres i samarbejde med Brancheforeningen Sikre Veje. Medlemmer af Sikre Veje får derfor 10% rabat som udstillere. 

Læs mere og tilmeld din virksomhed her.

 

 

Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg
Gregersensvej 4
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116
P nummer: 1003119709

Kontaktperson

CVL
Christine Vodsgaard Larsen
Faglig leder
+45 72 20 21 49 chla@teknologisk.dk

Send til en kollega

0.064