23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Projektering af solafskærmning – Skab overblik

Blendex er en professionel samarbejdspartner, der rådgiver fra A til Å.

Vi er eksperter i alle typer solafskærmning samt styringskoncepter, og vi rådgiver fra A til Å i små som store projekter. Vi afdækker alle problemstillinger i opgaven, så vi sikrer, at kunden får de rigtige produkter til den rigtige totalløsning.

Uanset projektets art skal mange faktorer inddrages, overvejes og vægtes i projektering af solafskærmning, herunder energikrav, arkitektur, indeklima samt brugernes ønsker og behov. Derfor skal projektering af solafskærmning med helt fra starten af byggeprocessen. 

Vores rådgivning er altid velargumenteret og kvalificeret og drejer sig om tre områder: teknik, design og konstruktion. Vi gør meget ud af at sikre, at vi og samarbejdspartneren forstår det samme, så der ikke opstår misforståelser og fejltagelser.

Det vigtigste for os er, at vi altid kan stå inde for det konstruktionsmæssige, og at produktet vil fungere i en virkelighed. I sidste ende er der jo en bygherre, som skal have et produkt og en løsning, der holder. Det tager vi meget alvorligt. Og vi siger nej, hvis vi kan se, at løsningen ikke er funktionsdygtig. Det mener vi er god rådgivning.

Læs mere om projektering 

Blendex A/S
Grusbakken 1-3
2820 Gentofte
Gentofte Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12478097
P nummer: 1000392510

Kontaktperson

RHJ
Rune H. Jensen
Kommunikation
+45 61122050 rhj@fischergroup.dk

Send til en kollega

0.141