23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bytømreren og AJ Byggeservice støtter sammen AC Horsens

Med fodbolden som omdrejningspunktet og netværket som den vigtigste medspiller, støtter Bytømreren og AJ Byggeservice, nu i samarbejde, AC Horsens.

I foråret 2019 købte Bytømreren aktiemajoriteten i AJ Byggeservice, med fokus på etablering af et gensidigt og udbytterigt samarbejde.

Både AJ Byggeservice og Bytømreren har gennem længere tid været en del af sponsorkredsen i AC Horsens, men nu er virksomhederne repræsenteret sammen.

"Ved, at vi, som to veletablerede virksomheder, i samarbejde støtter op om det lokale handelsnetværk, kan vi i fællesskab, blive en del af et stærkt sammenhold med de øvrige erhvervsfolk, der er repræsenteret i netværket" - adm. direktør, Simon Jæger, i Bytømreren.

Afdelingsleder i Byggeservice A/S, Jens Arne Pedersen, har været en del af handelsnetværket lige så længe det har eksisteret. "Jeg kendte mange af deltagerne i forvejen, men netværket giver mulighed for at opbygge tætte relationer og giver plads til gensidig udveksling af viden mellem alle deltagere. Det er meget givende for alle parterer" - Jens Arne Pedersen.  

I AJ Byggeservice og Bytømreren er de glade for, i fællesskab at bakke op om det lokale erhvervsliv, og de ser frem til et godt samarbejde med alle i handelsnetværket.

 

Bytømreren A/S
Graham Bells Vej 10
8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28693230
P nummer: 1000537995

Send til en kollega

0.109