23948sdkhjf

Knud Gade opruster med to nye kraner

| Medlemsnyhed | Indrykket af Knud Gade Vognmandsforretning A/S

Smedene på Knud Gades eget værksted i Vejle har haft travlt i de seneste måneder. For ikke alene har de serviceret og vedligeholdt den eksisterende vognpark, de har også opbygget to nye kranbiler.

"Vi har opbygget to nye kranbiler. En Volvo med en 92 t/m Palfinger kran, der har en rækkevidde på 37 meter og kan køre med rotator og grab samt en Volvo med en 40 t/m SAWO kran. Sidstnævnte har en rækkevidde på 27 meter og er ligeledes udstyret med rotator og grab”, forklarer Martin Gade, der er direktør i Knud Gade A/S.

INVESTERING I NYE KRANBILER HAR TO ÅRSAGER
Han glæder sig over, at kranfirmaet med de to nye kranbiler bedre kan imødekomme efterspørgslen fra kunder og samarbejdspartnere.

”Investeringen i de to nye kranbiler har to årsager. For det første er det vigtigt i Knud Gade, at vi konstant fornyer vores vognpark, så vi har det bedste og nyeste grej. Det giver en tryg og sikker løsning af hejseopgaverne ude på byggepladserne.

For det andet oplever vi en stigende efterspørgsel på montageopgaver. De to nye kraner giver os større kapacitet og musklerne til at løfte endnu flere opgaver ude på byggepladserne for vores kunder og samarbejdspartnere”, fortæller Martin Gade.

HAR DU BRUG FOR AT FÅ HEJST BYGGEMATERIALER?
Kontakt Knud Gade A/S på 75 82 03 55 eller skriv til info@knudgade.dk.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Knud Gade Vognmandsforretning A/S

Englandsvej 3
7100 Vejle
Danmark
Knud Gade Vognmandsforretning A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.203