23948sdkhjf

DMJX Campus Katrinebjerg snart klar til aflevering

| Medlemsnyhed | Indrykket af Jørgen Friis Poulsen a/s

JFP a/s er snart klar til aflevering af totalentreprisen på DMJX Campus Katrinebjerg i Aarhus.

FEAS er bygherre og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole kan som lejere rykke ind i den knap 12.500 m² store bygning efter påske. Offentligheden får samtidig mulighed for at skue ud over byen fra den flotte udkigspost på taget.

Designgulv og lyddæmpning
I atriet er udlægningen af det afsluttende designgulv veloverstået. Overfladebehandling foretages inden for få dage og det rå look sender referencer tilbage til den gamle Medie- og Journalisthøjskole, som også kendes under navnet ”Bunkeren”.

Læs også: DMJX Campus Katrinebjerg en topmoderne uddannelsesinstitution

På øverste etage er der udlagt lyddæmpende linoleumsgulve og der laves en anderledes akustikdæmpning på væggene, som også bidrager til lyddæmpningen. Stofbeklædte, isolerede plader i flere tykkelser, bliver en del af vægudsmykningen, og gør det muligt for arkitekterne både farvemæssigt og niveaumæssigt at lave unikke løsninger, som matcher det indvendige interiør og dæmper lyden.

Som en del af afslutningen er der gået flere uger med hårdt arbejde for at få færdiggjort størstedelen af apteringsarbejderne som lofter, ovenlys, vægge og værn. Byggeriet afleveres i marts.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Jørgen Friis Poulsen a/s

Mads Eg Damgaards Vej 50
7400 Herning
Danmark
Jørgen Friis Poulsen a/s

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.127