23948sdkhjf

FAKRO på Byggeri '20

| Medlemsnyhed | Indrykket af FAKRO Danmark A/S

FAKRO er som tidligere med på messen i Fredericia i dagene 10.-13. marts 2020.

"Vi har altid været glade for at deltage i Fredericia, hvor vi i høj grad møder projektfolk og håndværkere og får en god dialog om mulighederne med FAKRO," fortæller Jon Tougaard, adm. direktør for FAKRO i Danmark.

FAKRO planlægger at have mere fokus på lofttrapper, skunklemme og hemsetrapper under messen, men der er også gjort plads til nye ovenlysvinduer, som skal være med til at tage markedsandele i Danmark.

"Trappe-programmet bluldrer afsted på markedet, hvor vi oplever, at kvalitet, en god pris og effektiv levering betyder mere end navnet på trappen. At vi så samtidig er så bredt og dybt repræsenteret blandt online-butikkerne, det er også med til at øge kendskabet til FAKRO specifikt og generelt samt få langet nogle trapper, skunklemme osv. over desken derude," forklarer Jon Tougaard.

Hvor onlinehandlen tidligere var præget af private kunder, så er der i dag en langt større representation af erhvervskunder, som køber varer døgnet rundt i butikker som Frishop.dk, Bygmax.dk, Stigefabrikken.dk og 10-4.dk. Man forventer fra FAKRO's side, at denne udvikling vil fortsætte ind i 2020.

fakro.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
FAKRO Danmark A/S

Bredgade 45
7400 Herning
Danmark
FAKRO Danmark A/S

Send til en kollega

0.172