23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Palle opbygger kranbiler i Knud Gade A/S i Vejle

Dyk ned i vores medarbejderfortællinger og læs, hvorfor Palle Wohlert siden 2007 har arbejdet som smed og opbygget kranbiler på værkstedet i Knud Gade.

Gode kolleger, en fleksibel arbejdstid, ansvaret for at opbygge store kranbiler, en ledelse der er åbne for nye idéer og en varieret arbejdsdag, hvor der er plads til at gasse hinanden, er de vigtigste årsager til, at Palle Wohlert siden 2007 har arbejdet som smed på værkstedet i Knud Gade.

Det fortæller Palle Wohlert i serien af medarbejderhistorier, hvor du også kan møde kørselsdisponent Alex Larsen.

Hvad laver du?
I mit arbejde som smed på værkstedet hos Knud Gade arbejder jeg med at bygge nye kranbiler op i samarbejde med mine kolleger. Vi bygger forstærkninger på chassiset, så det kan holde til de krævende kranopgaver, ligesom vi monterer værktøjskasser og hjælpemidler som eksempelvis kædeholder.

Vi kunne købe en færdig kranbil. Men der er to årsager til, at vi vælger at bygge dem op selv. For det første får vi opbygget kranbilen, så den matcher vores kunders behov 100 procent. For det andet kan kranføreren få tilpasset bilen nøjagtig, som han vil, så han har let adgang til værktøjskasser og hjælpemidler.

Når jeg ikke opbygger nye kranbiler, laver jeg småreparationer, almindelig vedligeholdelse af vognparken og hjælper med at bakse maskiner på plads. Det kan for eksempel være udskiftning af en hydraulikslange, udretning af en bule efter en påkørsel eller smørring og udskiftning af sliddele. Haster det, smider jeg alt, hvad jeg har i hænderne, så kranbilen hurtigst muligt kommer ud at køre igen.

Hvad kan du godt lide ved dit arbejde?
Der er god variation i arbejdsopgaverne, og jeg kan godt lide, at der aldrig er to dage, der er ens. På værkstedet har vi en god dialog med kranførerne. Vi finder løsninger sammen, og det er rart at mærke, at de er godt tilfredse med vores arbejde. Et eksempel er udviklingen af et specielt spidst næb, som gør det nemmere at komme ind under udhænget, når de monterer glas.

Hvorfor er Knud Gade en god arbejdsplads?
Ledelsen og mine kolleger viser mig tillid og giver mig ansvar. De stoler på, at jeg udfører mit arbejde godt. Mit arbejde giver mening, og der er en god stemning på arbejdspladsen. Ledelsen er åbne for nye ting og blander sig ikke unødvendigt i vores arbejde på værkstedet. Jeg har en fleksibel arbejdstid, og der aldrig problemer med at få fri, hvis jeg har brug for det.

Kan du anbefale andre at søge arbejde i Knud Gade?
Ja, helt sikkert. Knud Gade er på alle måder en god arbejdsplads. Vi har et godt kollegaskab, og det er let at falde ind i rytmen som ny. Der er plads til at gasse hinanden, arbejdet er varieret, og har du en god idé, er der ikke langt fra idé til handling.

Fakta
Navn: Palle Wohlert
Job: Smed på værkstedet
Ansættelse: 2007
Arbejdstid: Fuldtid

Knud Gade A/S
Englandsvej 3
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14257233
P nummer: 1000708906

Kontaktperson

Martin Gade
Direktør
martin@knudgade.dk

Send til en kollega

0.078