23948sdkhjf

Årets idrætsbyggeri 2020 – 4 projekter er i spil til prisen!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nohrcon ApS

Årets idrætsbyggeri 2020 skal hædres, og vinderen skal findes iblandt fire nominerede projekter, der spænder vidt og bredt – og du kan være med til at afgøre, hvilket projekt der løber med titlen. Se de nominerede!

Vær med til at kåre Årets idrætsbyggeri 2020!

DE 4 KANDIDATER TIL TITLEN – AFSTEMNINGEN LØBER INDTIL D. 20. FEBRUAR KL. 12.00:

  • Amager Bakke, København S
  • Helsingør Stadion
  • Holbæk Sportsby
  • K.B. Hallen på Frederiksberg.

 

En jury bestående af nøje udvalgte fageksperter har på vegne af Nohrcon nomineret fire flotte projekter, efter det første heat hvor en række forslag blev indsendt, hvoraf de bedste og mest visionære projekter nu er sat til offentlig afstemning.

Vinderen annonceres på Nohrcons temadag ”Fremtidens idrætshaller og sportsfaciliteter 2020” d. 26/2.

På temadagen besøger deltagerne først tre nye, spændende idrætsbyggerier, inden en workshop faciliteret af adjunkt Jens Høyer-Kruse fra Center for forskning i Idræt på Syddansk Universitet runder dagen af. Se hele programmet til temadagen her.

 

DU KAN STEMME PÅ DIT FAVORITPROJEKT HER!

 

Nohrcon har i flere år kåret Årets skolebyggeri og Årets sundhedsbyggeri for at sætte fokus på de ekstra vellykkede projekter til inspiration for andre. I 2020 udvides prisuddelingen så til også at omfatte Årets Idrætsbyggeri, da udviklingen på området er accelereret med masser af prisværdige projekter med flere funktioner og store visioner.

Læs mere om kåringen af Årets idrætsbyggeri og se alle Nohrcons kommende arrangementer inden for Byggeri, Udbud, Anlæg, Infrastruktur, og Personlig udvikling:

www.nohrcon.dk

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nohrcon ApS

Rabarbervej 2, 1. sal
2400 København NV
Danmark
Nohrcon ApS

Send til en kollega

0.141