23948sdkhjf

Nyt højvandslukke giver store fordele!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Sejma Industries ApS

Nyt Napan højvandslukke løser monteringsudfordring og giver økonomiske fordele ved sikring mod tilbageløb i kloakker.

Sejma Industries har lanceret det nye højvandslukke Type 1 MK., som opfylder kravene i DS 432 for anvendelse på alle typer spildevand herunder også fækalieholdigt.

Nyheden ved produktet er, at højvandslukket kan monteres og demonteres i 325 og 425 mm opføringsbrønde i dybder op til 3,5 meter.
Den store fordel er, at højvandslukket kan demonteres for inspektion og reparation, ligesom det kan fjernes ved spuling og rensning, for nemt at genmonteres ved hjælp af det integrerede monteringskit (MK).

De økonomiske fordele ligger i, at det med Type 1 MK produkterne ikke er nødvendigt at etablere nedgangsbrønde for at  montere og servicere højvandslukket

Ved bestående anlæg kan produktet som oftest monteres direkte i inspektionsbrønden. Opgravning og sætning af større brønde er hermed unødvendigt.

Ved nye anlæg kan bygherre nøjes med at købe højvandslukket som tilbehør til planlagte 315 eller 425 mm inspektionsbrønde.

Yderligere fordele er:

Billig etablering af dobbelt sikring ved ejendomme med høj risiko. Montering af flere enheder i brønde med forskellig afstand til bygning.

Demontering af højvandslukket i perioder med lav sandsynlighed for skybrud og opstuvning

Med højvandslukkets tvangslukning kan der lukkes permanent, hvorved man sikrer både mod retter og opstuvning i perioder hvor ejendommen er ubenyttet

Sejma Industries har siden 2009 fabrikeret Napan højvandslukker i henhold til DS 432 og har det største sortiment af
godkendte produkter

For demo video og info:  www.napan.dk

For spørgsmål og rådgivning: Sejma Industries ApS, sejma@mail.dk, tlf. 97 54 85 99


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Sejma Industries ApS

Bommen 22
8620 Kjellerup
Danmark
Sejma Industries ApS

Send til en kollega

0.234