23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Har du skruer løs i værkstedet?

Undgå at være en værre rode-Mikkel med plukkekasser

Hvis du er typen, der går rundt med skruer eller møtrikker i lommerne, så skulle du måske overveje en anden opbevaringsløsning. Her vil vi hos DENIOS selvfølgelig gerne ulejlige os selv ved at bringe vores plukkekasser til opbevaring og plukkekasser til reoler på banen.

 

Det dur ikke med rod i værkstedet

Skruer, værktøj, smådele, møtrikker og alle de dersens sager, som hører hjemme i et værksted eller i en produktion, kan godt gå hen og rode…

Vi vover på at påstå, at det dur ikke med rod i værkstedet. Så derfor skal alle medarbejdernes løsdele, maskinernes løsdele og endda chefens løsdele pakkes væk i plukkekasser.

Hvis du er rigtig smart, pakker du så samtidig plukkekasserne væk i en reol til plukkekasser. Ellers risikerer du bare, at det er plukkekasserne, der gør dig til en værre rode-Mikkel.

 

Plukkekasser til ethvert formål

I vores webshop har vi plukkekasser i forskellige størrelser og farver. Så du kan eksempelvis vælge, at de blå plukkekasser fyldes med skruer, og de gule fyldes med møtrikker. Så er der lidt ekstra orden i sagerne, og enhver Monica Geller-lignende type vil klappe i sine hænder af glæde.

 

Se meget mere i vores webshop

Der er ikke så mange dikkedarer med plukkekasser, og derfor har vi heller ikke andet at skrive om dem. Faktisk tænker vi, at billeder siger mere end ord. Så tjek vores udvalg af plukkekasser ud i vores webshop lige her.

DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30896173
P nummer: 1013642857

Kontaktperson

RSF
René Skovgaard Frøslev
Direktør
+45 76244080 ref@denios.dk

Send til en kollega

0.078