23948sdkhjf

EP: Ny importør af professionelle slibemaskiner

| Medlemsnyhed | Indrykket af Erenfred Pedersen A/S

Erenfred Pedersen A/S, Danmarks største leverandør af slibemaskiner og slibeværktøj til betonslibning har indgået samarbejde med Scanmaskin Sverige AB, som er en af Nordens ledende leverandører af slibemaskiner og diamantværktøj.

Fra februar 2020 har Erenfred Pedersen A/S og Scanmaskin Sverige AB indgået en samarbejdsaftale om, at vi hos Erenfred Pedersen A/S skal sælge og servicere Scanmaskin gulvslibemaskiner og værktøj til det danske marked. Scanmaskin er en af de ledende producenter af professionelle gulvslibemaskiner og har vel nok markedets bredeste og mest specialiserede udvalg af diamantværktøj.

Erenfred Pedersen A/S har gennem de sidste 20 år solgt slibemaskiner fra HTC Sweden AB, som i 2018 blev overtaget af Husqvarna. Siden da er der sket meget med HTC Sweden AB, hvor både organisation og produkter er smeltet sammen til Husqvarna. Det har derfor også været naturligt for Erenfred Pedersen A/S at søge en leverandør, der udelukkende udvikler og producerer professionelle maskiner og værktøj til gulvbranchen. Det betyder, at samarbejdet med HTC Sweden AB/Husqvarna ophører d. 31. januar 2020. ”Vi har historisk set været utrolig glade for samarbejdet med HTC igennem årene, men med samarbejdet med Scanmaskin Sverige AB, er vi sikre på igen at få en leverandør der tænker og arbejder som en specialist og som vil levere de løsninger vores kunder efterspørger”, siger Jørgen Jensen, produktspecialist på gulvprodukter ved Erenfred Pedersen A/S.

Fortsætter med HTC reservedele og segmenter
For at hjælpe alle eksisterende HTC kunder vil vi hos Erenfred Pedersen A/S også fremadrettet sælge både reservedele, segmenter og tilbehør til HTC slibemaskiner. På samme måde som er sket gennem de seneste mere end 20 år.

Specialister i slibemaskiner
Scanmaskin Sverige AB har sine afdelinger for salg, udvikling, produktion og lager beliggende på samme adresse i Lindome, Gøteborg. En faktor der gør, at Scanmaskin hurtigt kan reagere på, hvad kunderne efterspørger og specielle krav til de forskellige produkter. Endvidere gør placeringen i Gøteborg med samlet lager og produktion, at Scanmaskin Sverige AB kan løse et akut behov for en maskine, reservedel eller værktøj ved en given kunde. ”Det er vigtigt for Scanmaskin Sverige AB at have alle funktioner fra salg, udvikling, produktion og lager samlet på ét sted, da vi på den måde har let ved at forstå og leve op til vores kunders behov” siger Paulo Bergstrand, Administrerende direktør ved Scanmaskin AB.

Hvor andre producenter af slibemaskiner vælger at opdele salg, udvikling, produktion og lager på forskellige adresser fordelt rundt om i verden, har Scanmaskin Sverige AB netop valgt at gøre det modsatte. Ganske enkelt, fordi det giver bedre forståelse og hurtigere reaktionstid over for den enkelte kunde.

Højere effektivitet og lavere drift omkostninger
Scanmaskin Sverige AB producerer 19 forskellige modeller af slibemaskiner og et stort udvalg af slibeværktøj, vel nok markedets bredeste udbud. Senest er modellerne World Series 28 og 32 kommet på markedet. Topmoderne maskiner med masser af power, og når det drejer sig om grovslibning og fjernelse af belægninger, er de markedsledende. World series 28 og 32 er desuden ualmindelig servicevenlige; fjern tre skruer, og du har direkte adgang til maskinhuset. Begge maskiner kan fås med fjernbetjening, der gør dem endnu mere effektive og ergonomiske.

Scanmaskin slibemaskiner er kendetegnet ved en højere effektivitet, hvilket blandt andet skyldes den enkle og robuste konstruktion. De er konstrueret med en tandkrans i stedet for remme, hvilket giver en langt større kraftoverførsel fra motor til slibeskiver. Samtidig gør den enklere opbygning, at drift og vedligeholdelsesomkostninger er væsentlig lavere end, hvad der ellers kendes i markedet.

Om Erenfred Pedersen A/S
Erenfred Pedersen A/S blev etableret i 1966 og er igennem mere end 50 år vækstet til i dag at være en landsdækkende virksomhed med import, salg og service af en lang række førende produkter til bygge- og anlægsbranchen. Erenfred Pedersen A/S har en lang og stor erfaring med gulvslibemaskiner og diamantværktøj, med dedikerede produktspecialister indenfor området.

Om Scanmaskin Sverige AB
SCANMASKIN Sverige AB blev etableret i Gøteborg i 1975 og har i årene udviklet sig til at blive en af de markedsledende producenter inden for slibemaskiner og værktøj. Med fokus på kundeinvolvering og forhandlere verden over har Scanmaskin udviklet smarte og effektive løsninger for alle typer af gulvarbejde. I Scanmaskins sortiment findes alt fra slibemaskiner, diamantværktøj, betonfræsere og slyngrensere. Et sortiment, der verden over er kendt for sine innovative løsninger og høje kvalitet på maskinerne.

For yderligere information kontakt:
Erenfred Pedersen A/S
Martin Brinkmann-Pedersen, Adm. Direktør
+45 61 55 20 42
mbp@ep.dk

Erenfred Pedersen A/S
Jørgen Jensen, Produktspecialist, slibemaskiner og gulvløsninger
+45 40 56 70 99
jje@ep.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Erenfred Pedersen A/S

Rebslagervej 7
9000 Aalborg
Danmark
Erenfred Pedersen A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109